Aceasta eclipsa este apogeul eclipsei de Soare in Leu din august 2017, este momentul culesului ce am „sadit” atunci in august. Acest eveniment va evidentia tema cresterii in cariera, afirmarii de sine, tema succesului personal, care ar putea ocupa practic cel mai mult mintea maselor in februarie. Atat in sfera personala cat si profesionala, acolo unde este tangenta cu amorul propriu, este necesar de a fi mai prudenti pentru ca acesta poate fi lezat cu usurinta.

 

In ce priveste relatiile de dragoste, Eclipsa de Luna ne indica o preocupare pentru o relatie din trecut care ne tine pe loc si acum este momentul de a iesi din ea, de a intelege ca dragostea adevarata nu chinuie, dar da putere, incantare sufleteasca.

 

 

Cei mai favorizati in aceasta perioada vor fi in special nativii semnelor Berbec, Leu, Balanta si Varsator, carora le poate aduce o noua dragoste in care nu va fi loc de monotonie si plicitseala, iar cei care deja sunt intr-o relatie pot avea parte de situatii surpriza. Va fi necesar sa evite restrictiile si sa acorde mai multa atentie discutiilor cu partenerul.

 

In afaceri, nativii Berbec ar putea sa puna punct unei activitati sau sa schimbe structura acesteia.

 

Taurul se poate bucura de o achizitie care ii aduce confort, fie ca este vorba de un atomobil, mobilier sau apartament.

 

Gemenii pot intra intr-un nou anturaj, probabil in urma inscrierii la un curs de formare.

 

Racii vor chibzui asupra stimei de sine si vor avea oportunitatea unui castig suplimentar, dar se vor bucura si de cheltuieli pentru sine.

 

Leul poate sa se hotarasca sa-si schimbe propria imagine, poate primi o cerere in casatorie.

 

Pentru Fecioare este un moment oportun pentru meditatie, introspectie, autocunoastere.

 

 

Balantele se vor bucura de rezultatele muncii efectuate anterior, pot forma un nou grup de comunicare, care sa le aduca popularitate chiar si pe net.

 

Nativii Scorpion pot avea parte de ascensiune in cariera, de schimbarea functiei care o detin sau si a profesiei.

 

In aceasta perioada Sagetatorii vor avea oportunitatea de calatorie, pot fi invitati sa predea un curs de studiu, iar cei implicati in afaceri se pot bucura de bune legaturi cu partenerii straini.

 

Pentru Capricorni e favorabil pentru investitii, pot interveni ca garant in afaceri

 

 

Momentul eclipsei activeaza tema relationala pentru nativii Varsatori, posibil schimbari in relatii, fie inceputul unei noi relatii, fie sfarsitul unei relatii.

 

Pentru reprezentantii semnului Pestilor seste un moment oportun de a stabili un regim alimentar potrivit, o dieta, de asemenea este un moment minunat de a va debarasa de obiceiurile proaste.

 

 

Probabil cunoasteti ca eclipsele sunt momente magice de care am putea sa ne bucuram cu succes de materializarea dorintelor noastre. Astfel, pe 31 ianuarie, in jurul orei 15:26 este necesar sa realizam bine ce anume dorim si cat mai clar posibil sa ne imaginam ca dorinta noastra este indeplinita. Pentru ca Luna va fi in semnul Leului, aceasta ii va ajuta pe cei care vor sa aiba copii, sa gaseasca dragostea sau sa aduca mai multa pasiune in relatiile personale existente. Luna va va ajuta sa faceti viata mai plina de bucurie, sa va realizati in arta sau in afaceri, sa castigati la loterie.

Perfecte