Astrologii sunt de parere ca toate semnele zodiacale ar putea avea o relatie de lunga durata, insa exista anumite cupluri de zodii predispuse unor relatii de lunga durata. Iata care sunt acestea:

 

1.Berbec si Leu

 

Ca un semn de foc, Berbecul se simte foarte bine alaturi de un alt semn de foc, cum ar fi Leul. Ei convietuiesc bine impreuna pentru ca au pasiuni si interese comune.

 

2. Taur si Capricorn

 

Pentru Taur, cea mai buna partida o reprezinta Capricornul, un alt semn de pamant. Impreuna au nevoie de stabilitate in relatii si ei au parte de tot ceea ce e nevoie pentru o relatie de lunga durata.

 

3. Gemeni si Balanta

 

Gemenii ar alege intre o Balanta si un Varsator, ambele fiind semne de aer care ar putea starni interesul Gemenilor. Lor le place sa isi impartaseasca ideile si pentru un semn zodiacal care se plictiseste usor, o persoana care sa ii asculte este foarte importanta pentru ei.

 

4. Rac si Pesti

 

Racul este foarte sentimental si are nevoie de cineva care sa fie la fel ca el. asadar, Racul si nativul Pesti sunt pe aceeasi lungime de unda la acest capitol.

 


5. Leu si Berbec


Leul, unul dintre semnele care iubeste pentru a fi iubit. Berbecul este la fel de pasional precum Leul si au o multime de interese comune. Asadar, pot mentine o relatie de cuplu pentru o lunga durata.

 


6. Fecioara si Capricorn

 

Capricornii pot fi stabili si fideli, ceea ce este perfect pentru Fecioara, care este tentata sa puna intrebari despre orice si sa se indoiasca despre caracterul partenerului de cuplu.

 

7. Balanta si Varsator

 

Un alt cuplu care se potriveste de minune este cel format din Balanta si Varsator. Balanta are o multime de subiecte in comun cu Varsatorul. Ei sunt mereu interesati sa-si forteze limitele pentru a invata lucruri noi. De asemenea, lor le place enorm sa vorbeasca unul cu altul.

 

8. Scorpion si Scorpion

 

Pare surprinzator sa vezi un scorpion alaturi de un alt scorpion cu toate ca ambii sunt foarte pasionali cand vine vorba de dragoste. Pentru ca scorpionul este un semn stapan pe sine, ei raman unul langa altul atrasi fiind de lucruri marunte.

 

9. Sagetator si Berbec

 

Un Sagetator si un Berbec ar putea face un cuplu excelent! ambele semne au nevoie de foarte multa libertate si aventura, asa ca, daca gasesc pe cineva care simte la fel, relatia lor va functiona perfect.

 

10. Capricorn si Rac

 

Ambele zodii inclina spre o viata de familie stabila si cauta echilibrul dintre viata profesionala si cea personala. Acest lucru le face pe cele doua zodii sa aiba o relatie stabila si de lunga durata.

 

11. Varsator si Gemeni

 

Gemenii au nevoie de un partener care sa-i ofere liberatate de socializare si care sa nu fie gelos atunci cand merg cu prietenii. Atat Gemenii, cat si Sagetatorii au un spirit liber. Cu siguranta ar putea forma un cuplu potrivit.

 

12. Pesti si Rac

 

Despre Pesti/Rac am mai mentionat anterior, dar taurul si Capricornul pot fi si ei parteneri excelenti pentru Pesti. Aceste semne de pamant sunt echilbrul perfect pentru Pestele visator. Ei il ajuta pe Peste sa ramana cu picioarele pe pamant.

 

Fie ca esti in cautarea unui partener, fie ca nu sau chiar daca esti deja intr-o relatie de lunga durata, trebuie sa stii ca tot ceea ce conteaza cu adevarat este compatibilitatea. Daca personalitatea si idealurile partenerului tau se potrivesc cu ale tale, aveti toate motivele sa ramaneti impreuna pentru o lunga perioada de timp.

 

Sursa foto: Google.com

Elle.ro