Dar, daca pentru unii este doar o sursa de amuzament, pentru altii 13 este o zi cu multe riscuri. Si iata ce spune zodiacul despre zodiile care au mereu ghinion in aceasta zi.

 


Varsatorul

Este o zodie inteligenta, maleabila, placuta… dar cu mult ghinion. Data de 13 este in fiecare luna o provocare pentru Varsatori. Cine traieste pe langa ei stie cate obstacole si cate esecuri poate avea aceasta zodie, mai ales cand isi propune sa realizeze ceva. Niciodata planurile lor mari nu ies la capat fara sacrificii si fara pierderi. Iar, in momentele culminante, ii lasa balta cate o persoana in care aveau cea mai mare incredere.

 

 

Gemenii

Nimic nu le iese Gemenilor asa cum isi doresc, fara sa munceasca si fara sa se sacrifice. Iar in zilele de 13 cele mai mari obstacole le intalnesc daca vor sa plece la drum lung. Ei au mereu ghinion cu mijloacele de transport si comunicarea de orice fel. Ba se strica telefonul, ba lipseste semnalul de net, ba intarzie autobuzul si risca la mustata sa piarda avionul. Gemenii care pleaca in calatorie, sa evite pe cat posibil data de 13.

 

 

Capricornul si data de 13

Se stie cat de muncitori si organizati sunt Capricornii si este imposibil sa nu le iasa planurile asa cum isi doresc ei, la momentul oportun, ca o victorie! Ei bine, daca au ceva important de realizat intr-o zi de 13, norocul ii paraseste si vine dezastrul. Tocmai cand sunt convinsi ca au capatat tot ce isi doreau, ceva se intampla si pierd. Pot pierde bani, pot face o gafa si pot pierde increderea unei persoane sau pot fi inselati pentru ca lasa garda jos.

 

 

Balanta

Ai spune ca Balantele se numara printre cele mai norocoase persoane, daca iei aminte la viata lor echilibrata si frumos construita. Ei bine, Balanta nu este de fapt o zodie norocoasa. Ea face multe compromisuri pentru a atrage norocul de partea ei. Cel mai adesea are ghinion, mai ales cand isi doreste prea mult ceva. Iar, in zilele de 13, Balantelor nu le merge deloc bine in relatiile cu oamenii. Si atunci au cel mai mult de pierdut!


libertateapentrufemei.ro