Gemeni

Nativul Gemeni este atat de dual, incat si in pat pare a fi doua persoane diferite in acelasi timp. Ba iubeste cu foc, ba este o persoana rece si instabila. Uneori, incearca sa domine fortand nota, iar acest lucru poate sa il dezamageasca pe partener. In plus, are tendinta sa exagereze, lucru care nu il avantajeaza absolut deloc. Poate ar fi mai bine sa isi gaseasca starea potrivita cu ajutorul preludiului.

 

Rac

Nativul Rac este un om atat de sensibil, incat in timpul unei partide de amor, va face tot posibilul sa ii spuna partenerul cat de mult inseamna pentru el si cat de intens traieste clipa. Daca are parte de o persoana la fel de sensibila, s-ar putea sa existe acea conexiune, insa daca are in brate o fire vulcanica, aceasta se va plictisi de indata ce ii aude soaptele si dulcegariile. In plus, nu se concentreaza pe moment, ba chiar gandul ii zboara in alta parte.

 

 

Fecioara

Este poate cel mai plictisitor nativ, deoarece nu se gandeste aproape niciodata la sex. Pur si simplu, inainte de a face dragoste, pune in balanta avantajele si dezavantajele si analizeaza fiecare detaliu cu minutiozitate. Este o persoana mai rece cand vine vorba de contactul fizic si vede dragostea ca pe o intelegere intre parteneri, atat cat sa le mearga bine amandurora. In plus, este atat de egoista, incat rar accepta sa isi ofere trupul ca pe o ofranda.

 

 

Capricorn

Nativul Capricorn va face dragoste pentru ca asa trebuie, mai mult de nevoie, nu pentru ca asa simte. Intotdeauna va avea o doza de ratiune, chiar si cand iubeste si nu se va lasa niciodata prada instinctului. Este o fire care analizeaza totul dinainte, ba chiar are in minte cum se va desfasura fiecare clipa in parte. Se poate spune ca prefera sa fie pregatit, pentru ca nimic sa nu il ia prin surprindere. Si atunci...unde mai e placerea?

 

Pesti

Sensibil si timid, nativul Pesti o poate da in bara rau de tot cand vine vorba de sex. De aceea, ar fi indicat sa isi ia energia dintr-un pahar de vin rosu, altfel e posibil sa se faca de rusine fata de partener. Ii place sa faca dragoste, insa are mereu acea teama de persoana cu care se iubeste. are o nesiguranta pe modul in care arata si nu stie daca se va ridica la nivelul asteptarilor.

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Realitatea.net