Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Nativul din zodia fecioarei poate ramane mult timp blocat in trecut. Este marcat de esec, iar daca tu ai fost cea care a pus capat relatiei voastre, cu atat mai mult va fi afectat. Se va gandi mult la tine, la voi si la toate detaliile despartirii. Cu greu va trece peste, daca relatia voastra a fost una serioasa.

 

 

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru nativul din zodia balantei, reusita in dragoste este un adevarat scop esential in viata. Este genul de barbat care va fi blocat multa vreme in trecut, mai ales daca a fost foarte indragostit. Se va gandi mereu la tine ca la un reper important in viata lui.

 

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Barbatul din zodia scopionului poate face adevarate obsesii pentru fostele iubite. Ii place sa castige intotdeauna, iar daca tu ai fost cea care a pus capat relatiei, se va gandi mult timp la strategii prin care sa te faca sa regreti decizia. 

 

 

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nativul din zodia sagetatorului trece atat de usor peste relatiile esuate incat mai bine nici nu te intrebi daca se mai gandeste la tine sau nu. Este un barbat foarte independent, care prefera sa se desprinda rapid de amintirile dureroase decat sa le tarasca dupa el. Te va uita mai repede decat ai fi sperat tu.

 

 

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Pentru ca este o persoana orgolioasa, barbatul din zodia capricornului se va arata initial nepasator fata de relatia voastra esuata. Va incerca sa para indiferent in fata prietenilor sau a familiei, pentru ca atunci cand va regasiti doar voi doi fata in fata sa apeleze la absolut orice truc pentru a te recuceri. 

 

 

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Nativul din zodia varsatorului sufera foarte mult daca o relatie de la care avea mari sperante se sfarseste prost. Se va gandi mult timp la tine, la voi si la relatia voastra, iar astfel de griji vor fi intrerupte numai daca apare altcineva in viata lui. 

 

 

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Barbatul din pesti este predispus depresiei dupa o despartire furtunoasa. Are tendinta de a-si ascunde sentimentele, dar este genul de barbat care te suna in momentele de slabiciune sa-ti spuna cat de mult regreta ca te-a pierdut. Cu siguranta nu te uita prea usor.

 

 

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nativul din zodia berbecului sufera destul de mult dupa o despartire. Se gandeste la toate greselile lui, incearca sa-si aminteasca ce anume a spus in momentele tensionate si cauta solutii pentru a te recuceri. Daca el poarta cea mai mare vina pentru despartirea voastra, atunci cu siguranta va fi torturat de amintiri.

 

 

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Pentru nativul din zodia taurului, despartirea de trecut este foarte dificila. El este genul de barbat care uita greu, iar daca relatia voastra a fost una destul de lunga, va fi puternic afectat de despartire. Dar cu toate acestea, nu va incerca sa te recucereasca daca este convins ca nu aveti un viitor sigur impreuna.

 

 

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Daca speri ca fostul tau iubit din zodia gemeni se mai gandeste inca la tine, fii pregatita pentru ce e mai rau. Acest barbat poate trece foarte usor peste o despartire. Este posibil sa-l vezi la scurt timp dupa despartirea voastra alaturi de o noua "achizitie". Nu este genul de batbat care sa-si planga de mila sau care sa traieasca in trecut. Este un mare amator de schimbari radicale.

 

 

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Pentru nativul din rac, despartirile pot fi crunte. Acest barbat este puternic afectat de relatiile esuate si ar putea sa traiasca mult timp cu amintirea fostei iubiri. Daca relatia voastra a fost una cat se poate de serioasa, dar s-a incheiat prost, poti fi sigura ca fostul tau iubit inca se mai gandeste la tine.

 

 

Leu (22 iulie - 22 august)

Barbatul din zodia leului prefera sa-si ascunda suferinta cauzata de o relatie esuata. Chiar daca se gandeste des la tine, prefera sa comporte ca si cum te-ar fi uitat deja de multa vreme. Dar tocmai aceasta incercare de a demonstra contrariul il poate da de gol. Prietenii lui apropiati cunosc cu siguranta adevarul si daca vrei sa stii, poti afla de la ei.

 

 

Eva