Varsator 

 

Nativii din Varsator sunt detasati de tot ce inseamna sentimente, asa ca nu se indragostesc cu una, cu doua. În general, barbatul nascut in zodia Varsator prefera sa transforme o legatura platonica intr-una amoroasa, dupa ce sta si analizeaza calitatile "prietenei" sale. Modul in care se indragosteste este foarte rational si nu se petrece peste noapte.

 

Pesti 

 

Nativii din Pesti sunt foarte romantici si se indragostesc, adesea, de la prima vedere. Barbatul nascut in aceasta zodie se lasa condus de emotiile sale si crede ca acolo, undeva, il asteapta sufletul sau pereche. Asa ca va avea mereu inima deschisa pentru o noua iubire.

 

Berbec 

 

Cu Berbecul nu e cale de mijloc: ori se simte din prima foarte atras de tine, ori te va considera amica lui si nimic mai mult. Îndragostirea se petrece cu viteza luminii in cazul acestui nativ si e nevoie de o singura intalnire pentru a-si da seama daca faci parte din categoria pasiunii sau din cea a prieteniei.

 

Taur 

 

Dragostea se aprinde incet, dar sigur, in cazul nativului din Taur. Acesta nu-si deschide sufletul prea repede intr-o relatie, dar iti ofera exclusivitate chiar de la inceput. Deci ai toate sansele sa-i castigi increderea si dragostea, in timp. Iar partea buna este ca Taurul se indragosteste pe termen nelimitat!

 

Gemeni 

 

Barbatul nascut in zodia Gemeni ar vrea sa se indragosteasca in fiecare zi, caci adora sa simta acei fiori specifici fiecarui inceput de relatie. Problema e ca acest nativ are o latura cinica si este cam greu de impresionat. Ca sa se indragosteasca de o femeie, ea trebuie sa fie cu adevarat fascinanta, sa aiba charisma si mult simt al umorului.

 

Rac 

 

Nativul din Rac face parte din categoria celor care se indragostesc fulgerator si sunt convinsi ca au dat peste femeia perfecta. Desigur, realitatea ii aduce cu picioarele pe pamant, iar uneori dezamagirea e prea mare. De aceea, acest nativ obisnuieste sa-si tina ascunse sentimentele o perioada.

 

Leu 

 

Nativul din Leu este un romantic desavarsit care se bucura de fiecare clipa in care este indragostit. Uneori este indragostit de mai multe femei in acelasi timp. Sau cel putin asa i se pare. Acest nativ se grabeste sa sustina ca s-a indragostit, cand, de fapt, tinde sa confunde atractia fizica cu iubirea. Este genul de barbat indragostit de dragoste, in primul rand.

 

Fecioara 

 

Dragostea nu are cum sa-l ia prin surprindere pe nativul din Fecioara, deoarece acesta tinde sa-si planifice in cele mai mici detalii viata amoroasa. Asadar, acest nativ decide cand este momentul sa se indragosteasca. De facut o face destul de repede, atunci cand isi spune ca a venit timpul sa se implice intr-o relatie. Nu trebuie decat sa si-o doreasca.

 

Balanta 

 

Venus, planeta iubirii ii guverneaza semnul zodiacal, asadar e lesne de inteles de ce nativul din Balanta se indragosteste pe loc, daca femeia potrivita se afla in fata lui. De fiecare data cand se indragosteste o face cu toata inima, fiind ferm convins ca traieste o poveste de iubire fara sfarsit.

 

Scorpion 

 

Drumul pana la inima nativului din Scorpion este lung si plin de obstacole. Acest barbat nu se lasa prada sentimentelor pentru ca le considera periculoase. Prefera sa o studieze de la distanta pe femeia care i-a atras atentia, iar mai apoi sa o supuna mai multor teste, ca sa vada daca poate avea incredere in ea. Dragostea vine cu timpul.

 

Sagetator 

 

Sagetatorul simte pasiuni trecatoare, dar de indragostit o face rar, deoarece ii vine greu sa se multumeasca cu o singura femeie in viata lui. Dragostea il va lua prin surprindere cand se asteapta mai putin. În goana dupa aventuri va da peste aceea fara de care simte ca nu poate trai.

 

Capricorn 
Acest nativ nu-si deschide inima prea usor, fiind destul de pretentios in alegerea unei posibile partenere de cuplu si reticent cand vine vorba de manifestarea sentimentelor. Capricornul se pricepe de minune sa-si infraneze sentimentele, asa ca trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare, daca vrei sa-l seduci.

bzi.ro