Vara lui 2018 se anunta grea pentru anumite zodii, care vor fi puse la incercare si pe care nici macar astrele nu le vor putea salva. Afla care sunt acestea!

 

Berbec


Din cauza lui Marte, lucrurile se vor desfasura cu incetinitorul in iunie si iulie. Acest lucru iti va crea o multime de frustrari, mai ales ca tu nu esti cea mai rabdatoare persoana. Vrei ca totul sa se intample repede, insa mai ai de asteptat caci lucrurile pe care ti le-ai propus vor intarzia. In relatia cu ceilalti, esti tensionata si agresiva.

 

Gemeni


Mercur va fi retrograd in perioada 26 iulie – 19 august, motiv pentru care s-ar putea sa treci printr-o serie de stari negative. S-ar putea sa te simti mai imprastiata si mai nervoasa ca de obicei, insa acest lucru nu ar trebui sa te ingrijoreze. Vei avea blocaje, vei rata intalniri sau poate vei spune ceva gresit, insa cea mai buna modalitate de a iesi din aceasta aura negativa este pozitivismul.


Fecioara


Te afli intr-o mare eroare, insa nu reusesti sa iti dai seama unde anume gresesti. Consideri ca lucrurile pe care le faci sunt corecte iar alegerile pe care le iei sunt indreptatite. Vara vei simti o presiune puternica din partea celor din jur, in special in legatura cu profesia pe care o ai. Parca nimeni nu este multumit de tine, iar increderea in tine scade considerabil.


Scorpion


Vara aceasta, simti nevoia sa te izolezi si sa te ascunzi de toata lumea din jur. Nu mai ai vreme sa comunici si nici dispozitia necesara sa cunosti oameni noi. Preferi sa traiesti intr-un univers neinteles de nimeni. Trebuie sa recunosti ca suferi de o depresie sau poate ai o stima de sine scazuta.


Capricorn


De data asta, vei avea de invatat din toate experientele pe care le ai in vara. Vei fi pusa in fata multor provocari care iti vor da batai de cap si vei fi fortata sa devii o persoana mai productiva si responsabila. Asculta de cei mai in varsta ca tine si aminteste-ti de sfaturile lor.


clickpentrufemei.ro