Exista insa zodii care au pur si simplu noroc. Fie sunt oameni care strang fiecare banut, fie fac bani din orice activitate, fie au joburi cu salarii mari. Mai jos sunt cele 5 zodii au noroc in plan financiar:

 

 

Pesti: Cei care fac parte din aceasta zodie, gasesc de fiecare data o modalitate sa faca bani, dar ii si risipesc la fel la usor daca asta isi doresc. 

 

Scorpion: Scorpionii sunt mereu in pozitii de conducere si se gandesc mai mereu la bani. Desi nu fac economie, chiar si atunci cand arunca banii pe geam, reusesc sa se mobilizeze si sa faca rost de altii. 

 

Leu: Leii sunt niste persoane extrem de strangatoare, care pun fiecare banut deoparte pentru a avea mereu lucrurile pe care si le doresc. 

 

Balanta: Balantele sunt foarte stabile si echilibrate atunci cand vine vorba despre bani. Persoanele care se afla sub acest semn zodiacal au mereu bani pusi deoparte, dar stiu si cand sa isi faca mici cadouri astfel incat sa nu simta ca se neglijeaza.

 

Capricorn: Dintre toate zodiile de mai sus, Capricornul sta cel mai bine in plan financiar. Acesta va munci pana cand va obtine ceea ce isi doreste cu adevarat, iar banii va reusi sa ii gestioneze in asa fel incat sa aiba mereu cea mai buna situatie financiara. 

 

 

protv.ro