Berbec si Taur. Berbecii sunt extrem de puternici, iar taurii sunt incapatanati, asa ca odata ce unul dintre ei va decide ceva, nimeni nu-i va clinti decizia. Taurul va dori sa stie unde se afla in relatie tot timpul si asta il deranjeaza pe Berbec. Cand este clar ca relatia trebuie sa se incheie, Berbecul va dori sa renunte, dar Taurul va dori explicatii dupa explicatii.

Gemeni si Capricorn. Vrei o reteta a unui dezastru in relatie? Luati un semn zodiacal care este cunoscut pentru ca iubeste distractia (Gemeni) si asociati-l cu unul caruia ii place sa planifice fiecare detaliu al vietii lui (Capricorn). Capricornii nu lasa nimic la voia intamplarii, iar partenerul Gemeni va fi frustrat destul de repede in acest mod.

Rac si Varsator. Racul iubeste confortul casei, in timp ce Varsatorul este un spirit liber, caruia ii place sa exploreze locuri noi. Din moment ce Racul este atat de independent, ar putea simti ca nu are nevoie de Varsator. Totusi, Racii au nevoie sa stie ca cineva ii completeaza. De asemenea, vor fi foarte nefericiti daca Varsatorul ii corecteaza sau le arata greselile pe care le fac, lucru foarte posibil intr-o astfel de relatie.

Leu si Scorpion. Lucrurile nu au cum sa meraga din moment ce Scorpionii nu ii vor complimenta si nu ii vor lauda pe Lei, desi aceasta este cea mai mare nevoie a lor. Atunci cand Leii simt ca sunt fermecatori, se pot simti liberi sa flirteze. Ei bine, asta nu se va intampla alaturi de un Scorpion, pentru ca acestia au tendinta de a deveni foarte repede gelosi.

Fecioara si Sagetator. Niciunul dintre voi nu vrea sa-si asume un angajament. Sagetatorii pot fi putin prea lipsiti de griji (in opinia Fecioarei) si nu iau in considerare modul in care actiunile lor pot rani oamenii din jur. Cand dispar si nu mai dau niciun semn timp de cateva zile, lucrurile vor fi greu de inteles pentru Fecioare.

Balanta si Fecioara. Fecioarele tind sa fie critice la adresa Balantelor, iar asta le face sa se simta nesigure de propriile calitati. Pe de alta parte, Fecioarele cred ca au dreptate tot timpul si insista atat de mult cu asta, incat isi pierd cumpatul daca partenerul nu le confirma ca sunt de acord cu ce spun.

Scorpion si Berbec. Cuvintele care descriu cel mai bine relatia dintre un Scorpion si un Berbec sunt exploziv, intens si combativ, ceea ce este minunat daca sunteti iubitori ai pieselor lui Shakespeare, dar nu este un lucru benefic in viata reala. Ambele semne au o vointa puternica, isi doresc sa detina controlul si sa fie in centrul atentiei.

one.ro