In timp ce unii parinti se lupta cu aceasta problema in primii ani de viata ai copilului, o mamica din Marea Britanie a gasit o metoda geniala pentru a-si linisti fetita in timpul noptii. 

 

Pentru ca ideea ei a functionat de minune, Laura Gerson a scris povestea ei pe un site de socializare pentru mamici, pentru a le ajuta si pe alte femei sa isi linisteasca pe timpul noptii bebelusii.

 

In loc sa foloseasca o singura suzeta atunci cand isi punea fetita la culcare, femeia a cumparat alte zece, pe care le-a lasat in patul acesteia. Astfel, fetita putea ajunge cu usurinta la una dintre ele atunci cand cea din gura ii aluneca.

 

 

 

 

"In timpul zilei nu foloseste mereu suzeta, insa noaptea o linisteste sa o aiba. M-am gandit sa ii pun mai multe suzete in pat pentru a-i fi usor sa le gaseasca singura", a explicat Laura pentru boredpanda.com.

 

Multi parinti au apreciat ideea femeii si au pus-o in aplicare, insa au fost si voci care au criticat-o, considerand metoda periculoasa si incomoda pentru copil.

 

"Daca metoda mea a ajutat macar o familie sa doarma linistita pe parcursul noptii, a meritat sa imi fac cunoscuta povestea", a marturisit femeia.

 

 

 

 

Sursa foto: google.com 

protv.ro