Din vremuri stravechi, salvia este folosita ca modalitate de a combate calvitia si a stimula cresterea parului. in plus, reprezinta o metoda excelenta de a nuanta parul brunet.

Daca vrei ca firele albe sa nu mai fie atat de evidente, nu trebuie decat sa combini salvia cu otet de mere. Acesta din urma ajuta la restaurarea echilibrului pH-ului si elimina depunerile de la nivelul scalpului. in plus, aceasta combinatie poate lua locul balsamului de par, intrucat iti lasa parul matasos.

Ai nevoie de: 1/4 ceasca otet de mere, 1 mana de frunze proaspete de salvie sau 2 linguri de salvie uscata, 2 cesti de apa, un ibric, un bol si un recipient in care sa pastrezi solutia.

1. Rupe frunzele de salvie pentru a ajuta la eliberarea uleiurilor naturale.

2. Fierbe apa si toarn-o peste frunze, intr-un bol.

3. Lasa la infuzat 15-20 de minute. Apa va capata o nuanta de verde. Daca ai gatul iritat, poti combina o parte din lichid cu miere si vei scapa de disconfort daca il bei.

4. Scurge lichidul obtinut si, dupa ce s-a racit, adauga otetul de mere, amestecand usor.

 

Modalitate de folosire:

Clateste parul dupa ce ai folosit samponul obisnuit. Pentru rezultate mai bune, clateste parul deasupra unui recipient in care lasi sa se scurga lichidul si aplica din nou pe par de cateva ori, dupa care sterge parul cu un prosop. Mirosul de otet se va estompa pe masura ce parul se usuca in mod natural.

 

Secretul este sa folosesti acest amestec de fiecare data cand te speli pe cap. Nu numai ca firele albe se vor inchide la culoare in timp, dar parul tau va capata o stralucire sanatoasa.

Dincolo de proprietăţile extraordinare ale salviei, printre care se numără calmarea gâtului iritat, reducerea inflamaţiei, alungarea depresiei şi întărirea gingiilor, salvia este un ingredient aromat ideal pentru diverse preparate, dar şi un aliat de bază pentru frumuseţe.
Din vremuri străvechi, salvia este folosită ca modalitate de a combate calviţia şi a stimula creşterea părului. În plus, reprezintă o metodă excelentă de a nuanţa părul brunet.
Dacă vrei ca firele albe să nu mai fie atât de evidente, nu trebuie decât să combini salvia cu oţet de mere. Acesta din urmă ajută la restaurarea echilibrului pH-ului şi elimină depunerile de la nivelul scalpului. În plus, această combinaţie poate lua locul balsamului de păr, întrucât îţi lasă părul mătăsos.
Ai nevoie de: 1/4 ceaşcă oţet de mere, 1 mână de frunze proaspete de salvie sau 2 linguri de salvie uscată, 2 ceşti de apă, un ibric, un bol şi un recipient în care să păstrezi soluţia.
1. Rupe frunzele de salvie pentru a ajuta la eliberarea uleiurilor naturale.
2. Fierbe apa şi toarn-o peste frunze, într-un bol.
3. Lasă la infuzat 15-20 de minute. Apa va căpăta o nuanţă de verde. Dacă ai gâtul iritat, poţi combina o parte din lichid cu miere şi vei scăpa de disconfort dacă îl bei.
4. Scurge lichidul obţinut şi, după ce s-a răcit, adaugă oţetul de mere, amestecând uşor.
Modalitate de folosire
Clăteşte părul după ce ai folosit şamponul obişnuit. Pentru rezultate mai bune, clăteşte părul deasupra unui recipient în care laşi să se scurgă lichidul şi aplică din nou pe păr de câteva ori, după care şterge părul cu un prosop. Mirosul de oţet se va estompa pe măsură ce părul se usucă în mod natural.
Secretul este să foloseşti acest amestec de fiecare dată când te speli pe cap. Nu numai că firele albe se vor închide la culoare în timp, dar părul tău va căpăta o strălucire sănătoasă.

Feminis.ro