Acesta se bea dimineata, pe stomacul gol, si contine, mar, morcov si sfecla rosie. Sfecla rosie contine un flavonoid numit betazyane, care inhiba dezvoltarea tumorilor si creste considerabil cantitate de oxigen pe care o primesc celulele. Marul curata arterele si scade colesterolul, iar morcovul protejeaza organismul cu ajutorul antioxidantilor.


 

Spala bine sfeca rosie, un mari si trei morcovi, taie-le cubulete mici si blenduieste-le. Inainte de a amesteca cele trei ingrediente trebuie neaparat sa storci separat sfecla si sucul acesteia sa-l lasi cel putin o ora la frigider pentru a pierde substantele care pot dauna organismului. 

 

Acest suc este recomandat si persoanelor care sufera de astm sau bronsita, fiindca este un remediu eficient impotriva problemelor de natura respiratorie. Iar pe langa toate acestea, imbunatateste vederea si functiile sistemului imunitar, trateaza infectiile din organism, si scade tensiunea.

ele.ro