1. Deodorantele care contin saruri minerale te pot ajuta sa scapi de punctele negre si de cosuri daca le vei aplica pe acele zone afectate.

 

2. Oamenii carora le transpira palmele pot scapa de aceasta problema cu ajutorul deodorantului. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici pe palme deodorant si vei scapa de problemele suparatoare. Poate chiar inainte de a iesi in oras cu prietenii, sau in oricare moment al zilei ti se pare mai indicat.

 

3. Daca ai pantaloni stramti, pe care ii imbraci greu, deodorantul te poate ajuta in acest sens. Tot ce ai de facut este sa aplici pe coapse si pe picioare deodorant. Dupa aceea poti imbraca pantalonii cu usurinta.

 

4. Daca ti se pare ca in sifonier este un miros care nu iti place, poti folosi deodorantul. Pentru a scapa de acel miros neplacut, poti pune un deodorant desfacut printre haine. In cateva ore vei putea observa diferentele.

 

5. Ai tenul gras? Daca raspunsul este afirmativ, atunci trebuie sa stii ca deodorantul te poate ajuta in acest sens. Aplica deodorant pe piele si vei vedea ca aspectul uleios dispare.

 

6. In timpul verii, cand porti ochelari de soare, acestia iti pot aluneca. Pentru a scapa de acesta problema ce poate deveni suparatoare, foloseste deodorantul. Aplica putin deodorant pe nas, in zona pe care stau ochelarii si ar trebui sa rezolvi problemele.

 

7. Deodorantul cu pulverizator te poate ajuta sa scapi de desenele facute de cei mici cu marker pe pereti. Alcoolul din deodorant va dizolva cerneala. Dupa aceea, poti folosi o carpa pentru a sterge urmele de marker.

 

8. Daca in timpul verii picioarele iti transpira sau au un miros neplacut, poti folosi deodorantul pentru a scapa de aceasta problema.

Teotrandafir.com