Artista a marturisit ca exista un lucru pe care il face in fiecare dimineata pentru a-si tine corpul departe de boli. Fara nicio exceptie, Alexandra Stan bea o cescuta de lapte de magarita, un produs natural ce contine de 46 de ori mai multa vitamina C si de patru ori mai mult fier decat laptele de vaca.

 

„In fiecare dimineata beau o cescuta de lapte de magarita. E un lucru care acum se afla in topul obiceiurilor mele alimentare, dar laptele de magarita a fost folosit si de Cleopatra, Nefertiti si Hipocrate. Substantele naturale din laptele de magarita sporesc imunitatea, ceea ce poate fi de ajutor persoanelor care sufera de astm, eczeme sau psoriazis”, spune Alexandra Stan.

 

 

Artista marturiseste ca acest produs miraculos a ajutat-o si pe nepotica ei, sofi, sa scape de o tuse compulsiva, anterior tratata cu medicamente de la farmacie. Laptele de magarita este o delicatesa scumpa, indiferent de locul in care se gaseste. Laptele de magarita este bogat in lactoza, care favorizeaza o mai buna absorbtie a calciului la nivel intestinal.

 

 

Pentru cresterea imunitatii, specialistii recomanda o cura de 14-30 de zile cu acest tip de lapte. Acesta e folosit cu succes ca inlocuitor al laptelui de vaca, pentru copiii care au alergie la proteina din lapte de vaca. Bebelusii si copiii cu dermatita atopica, astmaticii, femeile aflate la menopauza, varstnicii cu osteoporoza si afectiuni cardiace, persoanele anemice si sportivii sunt sfatuiti sa consume acest tip de lapte.

 

 

Sursa foto: google.com 

Perfecte.ro