Ce sunt varicele?

Multa lume face confuzia intre varice si varicela. Este vorba despre doua lucruri diferite. Varicele reprezinta dilatatii patologice ale venelor care apartin sistemului venos superficial (adica de la suprafata).

Venele varicoase sunt largite, rasucite si marite. Nimeni nu este ferit de aceasta afectiune. Poate fi declansata la orice persoana, chiar daca este mai frecventa in cazul femeilor. Cele mai afectate sunt venele de la nivelul picioarelor.

Printre cauzele acestei boli se numara statul in pozitie verticala multe ore pe zi si mersul pe jos. E adevarat ca mersul pe jos face piciorul frumos, insa, in timp, creste presiunea venelor din partea inferioara a corpului. Acelasi lucru este valabil si in cazul pedalatului excesiv. Asadar, aviz amatorilor de ciclism!

Varicele poate fi tratat atat cu medicamente cat si in mod naturist. Iti prezentam mai jos un leac pentru varice.

 

Remediu naturist pentru varice

Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
– 3 lingurite de gel de aloe vera;
– o jumatate de ceasca cu otet de mere;
– un morcov ras.

 

Crema anti-varice se prepara usor. Ai nevoie de un recipient din sticla in care tot ce va trebui sa faci este sa amesteci ingredientele enumerate mai sus. Incalzeste apoi pasta omogena in cuptorul cu microunde timp de 20 de secunde. Aceasta crema speciala, 100% naturala, se aplica pe zona afectata doar cand e calda. Dupa ungerea picioarelor cu aceasta pasta din otet, gel de aloe si morcov ras este recomandata odihna.

 

Atentie! Acest articol ofera o metoda alternativa de tratare a venelor varicoase si nu inlocuieste sfaturile unui medic specializat. In cazul aparitiei venelor varicoase, este recomandata vizita la doctor.

Teotrandafir.com