Dormi mai mult

 

Ai nevoie sa-si refaci bateriile dupa o noapte alba. Daca te deranjeaza lumina zilei, poti trage draperiile si ai putea sa iti pui o masca pe ochi pentru a nu patrunde lumina si pentru a te putea odihni.

 

 

Hidrateaza-te

 

Corpul s-a deshidratat si are nevoie de un consum ridicat de apa pentru a-si reveni, deci bea multa apa. Organismul este facut din 90% apa, iar dupa o petrecere prelungita nivelul de apa din corp poate sa scada.

 

 

Bea ceaiuri din plante medicinale

 

Dupa o noapte lunga, pentru a se pune pe picioare, ai nevoie de detoxificare. Poti face acest lucru cu ajutorul ceaiurilor din plante, precum musetel, menta sau fenicul. Este bine sa consumi aceste lichide, deoarece calmeaza stomacul si il relaxeaza. De asemenea, reduc durerile de cap si sunt de ajutor si in caz de indigestie.

 

 

Iesi la o plimbare si fa miscare

 

Putin sport in casa sau o plimbare poate face corpul sa elimine toxinele prin transpiratie. De asemenea, exercitiile fizice usoare vor ajuta sa creasca nivelul de oxigen la nivelul creierului.

 

 

Mananca salate de fructe sau de legume

 

Este recomandat ca dupa un consum ridicat de alcool sa mananci multe fructe si legume, deoarece bauturile alcoolizate reduc nivelul de vitamine si minerale din corp, iar organismul, pentru a functiona la nivel optim, are nevoie de substante hranitoare.

 

 

Sursa foto: Google.com 

clicksanatate.ro