Conform harperbazaar.com, Printesa Eugenie a explicat ca, de obicei, isi face exercitiile la prima ora, dimineata: "Ma trezesc in jur de 6.45 si imi incep exercitiile la ora 7. Intre 7 si 8 sunt in parc, alerg, fac genoflexiuni, fandari, flotari, intr-un ritm foarte rapid sau merg alaturi de prietena mea la o sala speciala pentru femei, care este uimitoare, numita Grace Belgravia."


 

 

 

Pe langa programul intens de antrenament, Printesa Eugenie urmeaza si o dieta, dezvaluind ca ii place sa aleaga mancare sanatoasa. ”Incerc sa nu mananc la birou”, spune Eugenie, care este director al galeriilor de arta Hauser & Wirth. ”E bine cand ies afara, mai ales vara. Intotdeauna este placut sa explorezi Soho”.

 

 

 

Astfel, dieta ei se bazeaza, in principal, pe salate de legume si fructe, multe proteine si cat mai putin carbohidrati. De asemenea, Eugenie a renuntat la zahar si a dezvaluit ca singura bautura alcoolica pe care o mai savureaza este apa minerala cu vodca - pentru ca are cele mai putine calorii.  

 

 

 

 

Printesa Eugenie si logodnicul ei, Jack Brooksbank, au ales sa se casatoreasca la capela St George din Windsor, acolo unde varul sau, Harry, i-a jurat credinta vesnica lui Meghan, in luna mai a acestui an. 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte