Otetul

Otetul de mere, un remediu naturist folosit de multi, poate indeparta bacteriile si inchide porii atunci cand este aplicat direct pe piele. In plus, acesta poate fi amestecat cu miere intr-un pahar cu apa si baut o data pe zi pentru a reduce hiperhidroza. 

 

 

Rosia


Sucul de rosii este de asemenea folosit pentru a reduce transpiratia deoarece controleaza temperatura interna a corpului. Baut zilnic, sucul conduce la imbunatatirea conditiei de hiperhidroza.

 

 

 

Aloe Vera


Gelul de aloe vera este o alta solutie, avand un efect racoritor asupra pielii, ajutand si in cazul pielii arse de soare, ori in cazul ridurilor. Gelul trebuie aplicat direct, cu o carpa curata pe zonele cu probleme.

 

 

 

Salvia


Salvia s-a dovedit a fi una dintre cele mai eficiente plante pentru reglarea transpiratiei excesive, deoarece opreste dezvoltarea bacteriilor care conduc la aceasta. Planta poate fi folosita in diferite moduri. Ceaiul de salvie reprezinta o posibilitate.  Acesta trebuie preparat cu o lingurita sau doua din planta uscata, lasat la infuzat pentru 5-7 minute, si baut in fiecare noapte inainte de somn. O lingurita de frunze de salvie poate fi de asemenea fiarta intr-o cana cu apa, lasata sa ajunga la temperatura camerei si apoi, lichidul trebuie folosit pentru a curata talpile picioarelor, palmele, subratul si orice alte zone ce prezinta hidroza. 

 

 

Sursa:google.com

Perfecte