Recent, Pepe s-a accidentat pe partie si a ramas inconstient dupa mai multe manevre necontrolate pe placa. Artistul a fost ajutat foarte mult de sotia lui, Raluca, care l-a ingrijit si i-a fost alaturi in fiecare moment din aceasta perioada traumatizanta. 

 

 

Pepe nu s-a gandit ca aceasta placere a lui il va afecta foarte mult si il va face sa mearga la spital chiar de la anceputul anului. El a publicat o fotografie pe retelele de socializare unde le-a aratat prietenilor virtuali cum si-a dislocat umarul. 

 

 

"Am invatat sa fac multe lucruri cu stanga. Mi-am facut freza si m-am incaltat. Am fost in vacanta, m-a luat valul sa ma dau cu placa si m-am urcat frumos acolo sus pe munte. impreuna cu doi prieteni nu ne-am uitat in buletin, am uitat ce varsta avem, m-am dus si fara casca. Cand am prins portiunea cea mai lata am prins viteza si am facut viraje, mi-a alunecat placa si am cazut direct pe umar. Nu stiam ce mi-am rupt, cand am facut asa din umar am simtit ca e dat peste cap. Cand am ajuns la hotel m-a dezbracat si descaltat Raluca, nu mai stiam de mine. Mi-au facut masaj si mi-au asezat umarul. O sa ma duc si la RMN", a spus Pepe la tv.

 

 

Muzicianul a declarat ca a ramas inconstient dupa ce s-a accidentat pe partie si va trebui sa se duca la spital pentru a face o verificare de rutina sa afle daca acum este perfect sanatos: "Am fost inconstient, am riscat. Vina a fost a mea. Sunt sigur ca prin gimnastica medicala o sa ma recuperez total, nu e cazul de operatie. Sperietura a fost pe cinste. M-am crezut in filme cu Van Damme. Vreau sa exclud varianta operatiei. O sa ma mai urc pe placa, dar am mai multa grija. Desi i-am promis Ralucai ca nu mai merg. Trebuie sa ne ponderam", a mai adaugat el. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com


click.ro