Stomatologii, insa, desi se bucura de multimea de clienti care vin sa-si albeasca dintii, spun ca aceasta procedura nu este una sanatoasa. Dintii albi sunt unul dintre semnele sanatatii si frumusetii, la fel ca tenul catifelat sau parul stralucitor.

 

 

Moda la o dantura de un alb imaculat intr-adevar este dictata de vedetele internationale, care ne orbesc cu zambetele lor stralucitoare. Putine dintre aceste vedete, insa, se pot lauda cu dinti albi de la natura. In cele mai multe cazuri, zambetul stralucitor este produsul muncii stomatologilor. Daca iti doresti un zambet hollywoodian, nu te grabi, insa, sa-ti faci procedura de albire a dintilor.

 Pe langa faptul ca slabeste smaltul si sensibilizeaza dintii, odata facuta procedura de inalbire impune o multime de restrictii la mancare, iar echipa Acasa in Moldova a aflat care sunt acestea. Tanarul interpret Ionel Istrati este posesorul unei danturi de invidiat. Dintii sai sunt atat de albi, incat e greu de crezut ca sunt naturali. Ionel afirma, insa, ca nu le face nimic special.
 

 

 

www.perfecte.md