Optica Familiei tinde sa devina un loc de referinta pentru sanatatea ochilor, datorita tehnologiilor inovatoare si consultatiilor oferite de Victoria Grumeza, medic oftalmolog de categoria superioara. Diagnosticarea vederii se face in mai putin de 20 de minute, iar, ulterior, clientul primeste recomandari sau solutii de tratament in functie de nevoile personale.

 

 

Gratie dispozitivelor Huvitz de ultima generatie, medicul oftalmolog poate determina cu precizie care ar trebui sa fie calea de urmat pentru o vedere perfecta. "Putem sa identificam schimbarile in segmentul anterior al ochiului, pleoapele si cristalinul. Cu ajutorul unui autorefractometru digital, identificam dioptriile fiecarui ochi in parte, pentru a putea prescrie ochelari.", spune medicul Victoria Grumeza

 

 

Optica Familiei a fost conceputa tinand cont de necesitatile clientilor in lumea moderna, in care tot mai multe persoane petrec ore in sir in fata calculatorului. Farmacia Familiei mizeaza pe solutiile inovatoare din domeniu, punand la dispozitia clientilor lentilele Blue Control care ne protejeaza ochii de efectele nocive ale luminii albastre. "Producatorii au inventat o tehnologie noua, cu un tratament special al lentilelor, care neutralizeaza cea mai nociva lumina albastra (de la dispozitivile digitale, n.r.). In momentul in care pacientul utilizeaza aceasta lentila, el nu are discomfort vizual, nu are iritatii, nu are dureri.", explica medicul. 

 

 

La Optica Familiei puteti gasi lentile Blue Control de calitate japoneza (producatorul Hoya), cu perioada de garantie de 3 ani, dar si ochelari de la 17 branduri de renume, ochelari pentru distanta, citit, conducere auto, etc.  

 

 

Cabinetul oftalmologic se afla pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, 148 si il puteti vizita de marti pana vineri, intre orele 10.00 - 19.00, sau sambata, intre orele 10.00 - 15.00. 

 

 

Sursa foto: Google.com

Sursa video: Youtube.com

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte