Desi nu este usor sa se faca lucrul acesta, avand in vedere programul incarcat si zilele libere de care oamenii profita pentru a dormi mai mult. 

 

 

Motivele pentru care este bine sa te trezesti dimineata la ora 6:


1. Iti organizezi mai bine timpul. Uneori, multe persoane au senzatia ca cele 24 de ore ale zilei nu sunt suficiente pentru a face ceea ce si-au propus. Daca te vei trezi devreme, atunci iti poti organiza timpul. Si, astfel, vei putea sa faci lucruri pe care ti le doresti. Nu vei mai avea senzatia ca 24 de ore nu sunt suficiente.

 

2. Ai mai multa grija de tine. Daca te trezesti devreme, vei avea grija de tine si de corpul tau. Vei avea timp sa faci sport, sa meditezi etc. Si, astfel, vei avea energia necesara pentru intreaga zi.

 

3. Vei fi punctuala. 2 din 5 sefi se plang ca angajatii lor intarzie. Asa ca, daca vrei sa faci impresie buna, si daca nu vrei sa ajungi la serviciu dupa seful tau, este bine sa te trezesti mai devreme.

 

4. Te descoperi pe tine. Cand sau daca te vei trezi mai devreme, vei avea timp pentru a face multe lucruri care nu tin de rutina. Si, astfel, te vei putea descoperi pe tine. Vei afla lucruri noi despre tine, pe care poate nu le stiai.
5. Ai timp pentru micul dejun. Uneori, cei care nu se trezesc la timp, nu mai mananca dimineata. Sau mananca ceva repede, inainte de a pleca la serviciu. Insa, micul dejun este o masa importanta, care iti asigura energia pentru a incepe ziua in forta. De aceea, daca te vei trezi mai devreme, vei avea timp si pentru micul dejun.

 

Sursa foto: google.com

teotrandafir.com