Noul an a prins-o pe Lora pe val. Are piese in topurile muzicale, prezinta alaturi de Cove, emisiunea "Vorbeste lumea", la ProTV, agenda ei e plina de concerte si are o relatie personala si profesionala fericita cu impresarul Ionut Ghenu, insa viata ei nu a fost mereu atat de roz.

 

 

 

In urma cu 15 ani, Lora s-a remarcat in show-ul de talente "Star Factory". O vreme a cantat solo, apoi, din 2007, s-a alaturat trupei Wassabi, pastorita la vremea aceea de Marius Moga. Grupul s-a destramat dupa mai multe certuri intre cele patru fete, iar Lora a revenit la cariera solo. Nu i-a mers insa atat de bine cum se astepta si teama de esec a impins-o intr-o depresie severa. 

 

 

 

In anul 2013, Lora a ajuns la un spital din Turcia, pentru investigatii, fiind suspecta de cancer. In urma cu cateva zile, vedeta ProTV a vorbit, in exclusivitate pentru despre acea perioada neagra si despre cum a depasit-o cu brio: "Toti avem in viata perioade in care simtim ca nu mai putem si nu stim incotro s-o apucam. In aceste momente e bine sa avem langa noi oameni de incredere, care ne dau energie si putere. A existat un astfel de moment si pentru mine, unul de cumpana, cand credeam ca problemele mele de sanatate sunt mult mai grave decat au fost, de fapt. Atunci am cunoscut-o pe Eva Pavel, o profesionista, un om cu suflet urias, care a rezonat imediat cu nevoile mele si nu a ezitat sa ma ajute sa gasesc cele mai bune solutii. Impreuna am analizat toate optiunile de tratament si am ales varianta care mi s-a potrivit. Atunci am constientizat cat de important e omul de legatura dintre pacient si doctor, omul care, practic, preia totul pentru ca tu sa fii bine, linistit, sa ai mintea limpede si sa te poti concentra pe sanatatea ta. Acum sunt bine, iar acest lucru i se datoreaza si Evei”, a marturisit artista. 

 

 

 

 

 

 

"A venit rezultatul biopsiei. Este bine, Slava Domnului. Grea asteptare! Va multumesc ca nu m-ati lasat singura. N-am crezut ca o sa traiesc ziua in care sa plang de fericire ca nu am cancer. Va rog din suflet sa va faceti analizele macar o data pe an. Nu va neglijati sanatatea.", a scris Lora pe Facebook, la vremea aceea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com


click.ro