Specialistii ortodonti de la Clinica Stomatologica Dentino au cea mai buna solutie: Invisalign. Acum, lansat si in Moldova! 

 

 

Bazat pe tehnologii moderne, cel mai nou sistem de indreptare a dintilor trateaza cu usurinta problemele ortodontice folosind o serie de aliniatori detasabili. Deplasari minore ale dintilor sau cazuri mai complexe (dintii supraaglomerati sau cu spatii mari intre ei, ocluziile de diverse tipuri) – Invisalign este solutia ideala pentru toate aceste afectiuni.  Oricare ar fi problema, rezultatul este o dantura imbunatatita considerabil – dinti mai uniformi si mai sanatosi.

 

 

Spre deosebire de aparatul fix traditional, noul sistem garanteaza lipsa totala a disconfortului in timpul tratamentului. In plus, ofera flexibilitate si discretie – aliniatorii sunt aproape invizibili, insesizabili pentru cei din jur si pot fi indepartati cu usurinta in timpul meselor sau a igienei orale. Sistemul se adapteaza individual, iar durata tratamentului variaza de la o persoana la alta. 

 

 

Cu Invisalign, rezultatele sunt uimitoare, vizibile chiar in timpul tratamentului. Aliniatorii sunt inlocuiti la fiecare doua saptamani, timp in care dintii migreaza putin cate putin spre pozitia proiectata. Astfel, linia danturii este imbunatatita la fiecare etapa. Mai mult decat atat, veti sti cum vor arata dintii dumneavoastra la final inca inainte de a incepe tratamentul, datorita unui plan virtual 3D personalizat.

 

 

Invisalign este o alegere potrivita in orice etapa a vietii, indiferent de varsta. Pentru adolescentii la care dentitia adulta inca nu a erupt, a fost conceput sistemul Invisalign Teen, specific stilului de viata si nevoilor pacientilor foarte tineri. Astfel, adolescentii se pot bucura de viata cu un sistem de indreptare a dintilor mult mai estetic si confortabil, fara stanjenitoarele aparate cu sarme metalice.

 

Peste 4 milioane de oameni din intreaga lume s-au convins pana acum de eficienta sistemului Invisalign.

 

 

Confortabil, detasabil si estetic, Invisalign va transforma cu usurinta zambetul si va imbunatateste viata, redandu-va incredere. 

 

Pentru a afla cum puteti obtine un plan personalizat de tratament, programati-va o consultatie la Clinica Stomatologica Dentino la tel.: 0671 06 070

Urmariti noutatile de ultima ora pe:

https://www.facebook.com/dentino.md/  si www.dentino.md, https://www.facebook.com/invisalign4moldova/ si www.invisalign4moldova.md

 


 

 „Dentino” este o clinica stomatologica performanta, ce adopta solutii moderne in tratamentele dentare. Fiind dotata cu tehnologie germana de ultima generatie, ofera o gama completa de servicii stomatologice de cea mai inalta calitate.

 

Clinica Stomatologica Dentino

https://www.facebook.com/dentino.md/  si www.dentino.md.

Tel.: +373 671 06 070; +373 671 07 060

e-mail: dentino@dentino.mdChisinau, str. Vasile Alecsandri, 39

 

Acest articol este un produs comercial*

Perfecte