Vedeta a primit o lectie de viata din partea unui tanar in varsta de 20 de ani. „Zana surprizelor” a fost prezenta la Centrul „Sfintii arhangheli – recuperare medicala si sportiva”, iar acolo a avut parte de momente emotionante atunci cand a fost pusa in fata unor povesti de viata cutremuratoare. In cadrul aceluiasi interviu ea a marturisit ca se confrunta cu cateva probleme medicale. Cristian, baiatul de la care a avut multe de invatat si in special cat de mult trebuie sa pretuiasca fiecare viata. La varsta de 20 de ani a avut parte de un accident groaznic, iar din acel moment a ramas paralizat de la gat in jos. 

 

 

Cristian este omul de care va vorbeam, este omul pilda pentru mine. Este omul care la 20 de ani a avut parte de o cumpana, caruia i s-a schimbat viata total din acel moment. Mi-a dat o lectie de viata. Eu venisem in acest loc cu o banala durere de umar. E o durere cere te impiedica sa iti misti mana”, a declarat Andreea Marin pentru viva.ro.

 

 

Violeta, fiica Andreei Marin a avut parte de momente foarte dure atunci cand s-a nascat cu laba piciorului spre interior. Andreea Marin a explicat care sunt pasiunile fiicei sale. „Exista multi copii care se nasc cu mici probleme sau mai mari probleme de sanatate. In cazul Violetei, ea era prea lunguta in burtica mamei si s-a nascut cu laba piciorului spre interior, ar fi avut mari probleme de miscare ulterior daca nu faceam aceasta recuperare. Pana la sase luni am facut recuperare in apa, acasa. Cred ca a fost determinant lucrul acesta, nu doar pentru faptul cva acum merge corect, ci si pentru faptul ca astazi este in apa ca pestele.  (…) Ii place fotbalul feminin si apoi inotul. Din primii ani de scoala face asta. (…) Ei nu ii place bicicleta atat de mult, ei ii place sportul folosindu-se de minge, de alergare. (…) Petrecem timpul in gradina, la joaca afara, in aer liber, in parc, acasa, spunand povesti la culcare. (…) Este inalta ca mama ei. M-a ajuns, o sa ma si intreaca”, a mai continuat ea.

 

 

Sursa foto: Google.com

Click.ro