Nu de alta, dar, stiai ca exista un super-aliment care iti curata stomacul si nici nu trebuie sa il consumi in cantitati industriale pentru a repara intestinele?

 

Varza de Bruxelles este alimentul verde care iti panseaza stomacul pastrand un echilibrul intre aciditatea si alcalinitatea din stomacelul tau. Se stie ca acidul face cel mai mult rau stomacului, iar varza de Bruxelles este leguma ideala intrucat contine o serie de fibre care regleaza functiile intestinului.

 

 

Iata alte alimente care iti curata stomacul:


 

1. Cerealele integrale 

 

Cerealele, chiar daca par alimente greu de digerat pentru organism, contin fier si fibre, doua elemente esentiale pentru un sistem imunitar intarit. Acestea formeaza un scut de protectie in intestin si ajuta foarte mult la digestie.

 

 

2. Limonada

 

Consumul de limonada in fiecare zi este benefic pentru intestine, chiar daca lamaia intra la categoria acidulate. Pregateste o limonada ceva mai light, cu mai multa apa decat una normala, si bea 2 litri in fiecare zi. Ajuta la peristaltismul intestinal.

 

 

3. Algele

 

Algele, in special spirulina, absorb toate toxinele din corp, in special cele din intestine. Spirulina este cel mai eficient soldat in combaterea constipatiei si curata colonul in mod eficient si rapid.

 

 

4. Prunele uscate 

 

N-ai fi zis, nu? Prunele uscate sunt bogate in fibre insolubile si ajuta pacientii care se confrunta cu constipatie severa. De asemenea, aceste fructe scad nivelul colesterolului rau din sange.

Teotrandafir.com