5 motive sa fii mandra ca esti plinuta

Faptul ca ai cateva kilograme in plus fata de normalul constitutiei tale nu trebuie sa iti dea mari batai de cap. Supraponderabilitatea are anumite avantaje certificate din punct de vedere medical:

 

1. Femeile plinute au oase mai puternice. Carnea depusa pe oase poate preveni osteoporoza. Medicii spun ca oasele care cara greutati sunt mai puternice.

 

2. Femeile cu forme au o inima mai sanatoasa. Conform unui studiu publicat in „British Medical Journal”, femeile cu coapse mai lungi au un risc redus de imbolnaviri cardiace si de deces prematur.

 

3. Femeile plinute par mai tinere. Studii recente realizate tn domeniu dezvaluie ca acele kilograme in plus, apasatoare pentru multe femei, stopeaza vizibilitatea trecerii anilor.

Persoanele grasute isi ascund ridurile mult mai usor decat cele „trase la fata”.

 

4. Femeile plinute au o fertilitate sporita. Femeile supraponderale au cu pana la 72% mai mari sanse sa aduca pe lume un copil, spune un studiu britanic.

 

5. Femeile plinute au sani mai mari. Kilogramele in plus vor face ca sanii sa fie mai mari. Sanii sunt formati din grasime, iar orice exces de acest tip se depune si pe piept.

 

Sursa foto: Google.com

Teotrandafir.com