Genele sau dieta? Dupa nasterea celui de-al doilea copil, cantareata a uimit pe toata lumea cand a iesit de la maternitatafisand o silueta de model. Conform revista Viva!, Elena Gheorghe are o dieta pe care o urmeaza cand i se pare ca s-a ingrasat.


 

 

 

 

„Principiu este sa ai mese la ore fixe. Dar la ore fixe! Nu ca ai zis ora 13:00 si te prinde 13:30. Nu, ai zis ora 13:00, la maxim 13:10 trebuie sa mananci. Stiu, e groaznic de greu. Daca nu poti manca masa de la ora 13:00, o iei pe cea de la 16:00. Orele de masa sunt: 07:00, 10:00, 13:00, 16:00, iar ultima la 19:00. E un regim destul de strict, dar iti permite sa mananci cam ce vrei si poti combina", povesteste talentata. 

 

 

 

 

 

 

Oricat de strict nu ar parea acest regim, are si avantaje majore, cum ar fi posibilitatea de a consuma fara retinere dulciuri. "Persoana care mi-a vandut acest pont, mi-a spus ca ea, o data sau de doua ori pe saptamana, isi face o masa doar cu dulciuri. Daca la ora 16:00 vrea sa manance numai dulciuri, mananca numai dulciuri. Chiar e super! Mananci ce vrei si te mentii sau slabesti. Bineinteles, nu mananci in cantitati industriale”, a spus cantareata pentru Viva! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: instagram.com/elenagheorgheofficial

verdict.ro