SIMPTOMELE CE NU TREBUIESC NEGLIJATE:
 

Dureri de cap, ameteli frecvente

Dureri de spate, gat sau picioare

Simti zgomote in urechi, furnicaturi, spasme musculare, crampe

Iti este dificil sa pastrezi echilibrul

Adesea te simti iritat, nu dormi bine, sau ai o stare depresiva

Observi o pierdere de memorie sau atentie, lipsa de atentie.

 

 

 

 

 

Simptomele enumerate mai sus pot insemna mai mult de cat o durere sau un disconfort, trebuie luate in consideratie cu seriozitate si a acorda o atentie sporita. Pentru a va rezolva problemele, va oferim un pachet terapeutic!

 

Ce include?

 

Masaj: Masajul terapeutic relaxeaza muschii tensionati si inflamati, care cauzeaza ischemie (ischemie: lipsa alimentarii cu sange a tesuturilor moi, ceea ce duce la cresterea sensibilitatii si contribuie la deteriorarea ulterioara a tesuturilor), ajuta la ameliorarea compresiei sau spasmului nervului.
Tractie digitala: tractiunea consta in aplicarea unui echipament care realizeaza extinderea (impingerea, intinderea) unei portiuni a corpului, de exemplu a coloanei vertebrale. Contragreutatea se datoreaza aproape exclusiv greutatii pacientului.
Acupunctura: este o metoda terapeutica originara din China care consta in inteparea pielii in anumite puncte ale corpului, cu ace foarte subtiri pentru pentru ameliorarea durerilor.

 

 

 

 

Experienta indelungata al acestui centru a aratat ca o combinatie de mai multe metode de tratament se poate obtine un efect mult mai mare decat utilizarea lor in mod izolat. De aceea, la beneficierea a 8-10 proceduri la 2 metode enumerate mai sus, castigati 3 proceduri gratis la una dintre:

 

Electroson
Masaj Electric
Magnitoterapie
Aplicatii cu parafina

 

 

La PROMED, cu siguranta veti gasi o echipa cointeresata cu adevarat sa va ajute si sa remediati bolile care va afecteaza.

 

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte