In prezent, Julia Roberts (50) este, fara doar si poate, o actrita de referinta la Hollywood. Si, spre deosebire de multe colege de breasla, Julia a reusit sa imbine perfect viata de actrita cu cea de mama si sotie. Cel putin pana acum! Din 2002, este casatorita cu Danny Moder, barbat alaturi de care are si trei copii: Hazel, Phinnaeus si Henry.

 

 

 

 

Povestea lor de dragoste n-a debutat cu dreptul, Danny fiind casatorit, la acea vreme, cu Lyle Lovette, de care avea sa se desparta pentru a fi alaturi de Julia. Totusi, timp de 16 ani, Julia si Danny au reusit sa-si cladeasca un mariaj plin de incredere si fericire, vizavi de care toti aveau numai cuvinte de lauda. In ultima vreme, insa, se contureaza tot mai des ideea ca mariajul dintre celebra actrita si sotul ei ar fi butuci.

 

 

 

 

Chipurile, Julia si Danny ar locui de mult timp in case separate si se reunesc doar la evenimente importante ori la cele ce tin de cei trei copii ai lor. ”Au probleme serioase in cuplu, multi prieteni de-ai lor spun ca vor divorta.”, a precizat o sursa din anturajul celor doi pentru Intouch. Care ar fi sursa discutiilor dintre ei? Faptul ca Julia Roberts a renuntat la ”rolul” de mama casnica si s-a dedicat mai mult actoriei si productiei, ceea ce a facut ca Danny sa fie nevoit sa-i ia locul. Chipurile, inversarea de roluri nu-l face foarte fericit pe sotul actritei, acesta izbucnind des cu reprosuri.

 

 

 

 

Asta si faptul ca actrita n-a reusit sa se odineasca prea bine in ultimele luni a dus la o scadere in greutate dramatica. Multi atrag, de altfel, atentia asupra siluetei mult prea slabite a actritei, care, la 1,75, a ajuns sa cantareasca doar 48, 5 kilograme. O greutate mult sub ceea ce e permis la o astfel de inaltime ori sub ceea ce obisnuia sa aiba. ”Julia s-a transformat intr-o epava. A vrut sa slabeasca 4 kilograme inainte de inceperea filmarilor pentru ”Homecoming”, dar a continuat sa piarda in greutate din cauza problemelor din mariaj. A pierdut aproape de trei ori mai multe kilograme fata de cate isi propusese.”, a declarat o alta sursa din anturajul actritei.

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte