Intr-un interviu pentru revista People, nutritionistul Bellei Hadid, Dr. Charles Passler, a declarat ca aceasta se mentine in forma maxima cu ajutorul unei diete bogate in proteine si grasimi sanatoase, dar fara prea multi carbohidrati.

 

 

Vorbind despre cea mai ”usoara si sigura metoda” de a ramane in forma, Passler a detaliat: ”Este vorba despre proteine adecvate, despre grasimi sanatoase, provenind din nuci sau avocado, si despre multe legume fara amidon. Daca mananci multi carbohidrati, alaturi de proteine si grasimi, organismul tau va folosi mai intai carbohidratii pentru energie”.

 

 

Organismul adora sa foloseasca, pentru energie, carbohidrati. Asa ca trupul se va imbiba in acesti carbohidrati si, daca nu mai ai nevoie de alta sursa de energie, organismul va transforma caloriile suplimentare, provenind din proteine, in grasime”, spune acesta. 


”Astfel, eliminand carbohidratii si consumand proteine si grasimi, nu numai ca vei reduce numarul caloriilor, dar vei mentine si un nivel al energiei stabil”, a continuat Dr. Passler. Acesta a insistat ca singura cale pentru a avea o silueta frumoasa este ”sa accepti ca este timpul sa iti schimbi stilul de viata”.

 

 

 

Cu toate acestea, desi Bella pare dedicata dietei sale, este renumita pentru faptul ca se rasfata cu tot felul de bunatati pline de carbohidrati. Ea si sora sa, Gigi Hadid, isi impartasesc dragostea pentru pizza pe Instagram, iar odata, acestea s-au asigurat ca specialitatea italiana trece de securitatea aeroportului pentru ca ele si prietenii lor sa o poata consuma la bordul unui avion privat.

 

 

 

 

Sursa foto: google.com 

Perfecte