Astfel, dupa sarbatori, nu trebuie sa iti faci griji cand te vei urca pe cantar. Iata ce trebuie sa faci ca sa nu te ingrasi de Paste. 

1. Evita dulciurile. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa mananci deloc, insa trebuie sa te opresti cand simti ca ai depasit limita. De asemenea, daca ai acasa prea multe dulciuri, pe care, poate, le-ai primit cadou, incearca sa scapi de ele. Le poti oferi altora.

 

2. Incearca sa faci miscare. Daca esti o persoana activa, atunci nu va fi o problema. Poti face orice tip de activitate fizica. Te poti plimba cu bicicleta, pe jos, poti face cateva exercitii fizice acasa. Nu este obligatoriu sa mergi la sala de fitness. Important este sa arzi caloriile in plus.

 

3. Incearca sa consumi alimente cu putine calorii. Poti lua din comert ciocolata neagra, sau poti pregati acasa anumite deserturi sau feluri de mancare ce nu contin multe calorii. Astfel, vei evita acumularea kilogramelor care iti vor da batai de cap dupa sarbatori.

 

4. Incearca sa iti impui anumite reguli. Spre exemplu, poti manca orice doresti, insa cu masura. Poti gusta din felurile de mancare de pe masa de Paste, insa putin din fiecare. Astfel, te vei bucura de preparatele gustoase, insa nu te vei ingrasa.

 

5. Tine minte ca este mai importanta calitatea decat cantitatea. Astfel, daca vei dori sa mananci un anumit fel de mancare, nimeni nu te opreste. Ideal este sa consumi putin. De asemenea, evita sa mananci prea multe oua. Poate vei ciocni oua cu mai multe persoane afla in jurul mesei de Paste, insa asta nu inseamna ca trebuie sa mananci toate ouale sparte.

 

Sursa foto: Google.com

Teotrandafir.com