Odata cu avansarea tehnologiei, tot mai multe vedete au picat prada ortorexiei si anume, obsesia de a consuma alimente cat mai sanatoase. O vedem peste tot pe retelele de socializare la diferite persoane publice, insa putini stiu ca aceasta afectiune reprezinta o tulburare mentala ce afecteaza constant tot mai multe celebritati, reprezentand un control extrem al alimentelor in viata de zi cu zi. 

 

 

 

Afectati de presiunea sociala si de obsesia unui stil de viata sanatos; Paltrow, Julia Robert si Beyonce sunt printre primele celebritati care si-au impus anumite diete considerate de unii, extrem de stricte. Un stil de viata sanatos poate aduce numeroase avantaje atat femeilor, cat si barbatilor: o stare fizica mai buna, un aspect fizic mai placut, preintampinarea ridurilor si multe altele. Insa ce facem atunci cand, din dorinta de a ne proteja, dezvoltam o adevarata obsesie?

 

 

 

 

 

 

 

 

Gwyneth Paltrow, de exemplu, a declarat razboi nutritionistilor care s-au declarat impotriva carbohidratilor, aici incluzand alimentatia copiilor sai, considerata de acestia mult prea stricta. Instagram este una dintre retelele sociale care influenteaza cel mai mult in acest sens. 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com, Instagram.com 

Perfecte