Timp de 6 saptamani, Andreea Marin va trebui sa faca miscare dimineata, ghidata de antrenori cu renume, de trei ori pe saptamana, in sesiuni de cate 45 de minute. Totul, imbinat cu un plan nutritional personalizat si cu sesiuni de coaching pentru a capata motivatie si chiar a scapa de dependenta de dulciuri sau carbohidrati.

 

 

Indragita vedeta a inceput deja sesiunile. Pe muzica antrenanta si intr-o atmosfera de club, a urmat circuitele inedite, scurte si intense, ce au scopul de a te scapa rapid de stratul adipos si de a remodela silueta armonios: trage de sfori, impinge o sanie grea, ridica si arunca mingea medicinala, face genuflexiuni, fandari cu greutati de 10 kg, impinge gantere, face crunch-uri cu forfecari si placa pentru abdomen, ramat la bezi elastice, chiar loveste cu barosul intr-o anvelopa de tractor.

 

 

Toate aceste circuite sunt personalizate conform conditiei fizice si scopului propus. Asa cum s-a intamplat in cazul majoritatii celor care au intrat in acest modul, se dau jos peste 6 kilograme in doar 6 saptamani, rezultatele depinzand, bineinteles si de gradul de respectare al pasilor recomandati de antrenori. “Am primit un dar neasteptat, care e si o provocare in acelasi timp: dureaza 6 saptamani si e intocmai ritmul diminetilor cu energie pozitiva de care aveam nevoie, ca sa ajung din nou la tonusul ce ma face sa dau tot ce e mai bun in mine, profesional si personal”, spune aceasta.

 

 

”Eu nu imi propun sa scap de un numar de kilograme sau sa pierd centimetri, acestea vor fi efecte inevitabile daca voi urma o dieta potrivita perioadei si antrenamentului intensiv gandit de echipa Bodyshape Transformation. Eu imi propun altceva: sa ma simt echilibrata, in forma, inspirata, motivata, sanatoasa. Am inceput toamna cu saptamani de munca in forta, cu doar cateva ore de somn pe noapte doar si nu am mai avut timp de sport. Sunt necesare si astfel de perioade cand vrem sa implinim anumite proiecte, nu le putem evita, dar important e sa reechilibram balanta. Si asta fac acum. Am inceput si deja, dupa doar cateva antrenamente, sunt mult mai energica si ma simt bine cu mine. Antrenamentele in grup sunt foarte bune, pentru ca te motiveaza energia celorlalti, dar si umorul care se naste ad-hoc. Sincer, e minunat!”, declara Andreea Marin despre experienta traita.

 

 

Sursa foto: instagram.com/andreeamarinromania

viva.ro