Asta pentru ca poti avea probleme de sanatate. Unele persoane considera ca acele cosmaruri apar din cauza stresului sau din cauza oboselii, dar in urma unor studii, specialistii au ajuns la concluzia ca visele urate sunt strans legate de anumite probleme de sanatate.

 

Daca visezi urat, inseamna ca ai probleme de sanatate

Conforma specialistilor, cosmarurile indica existenta unor boli psihice. Acestea reprezinta un prim simptom al bolilor. Asa ca, daca te confrunti frecvent cu acesta problema, este cazul sa mergi la medic pentru a afla despre ce este vorba.

 

In anul 2011 a fost realizat un studiu. in urma acestuia, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca exista o legatura intre cosmaruri si tendintele suicidale. La studiu au participat veterani de razboi. Cercetatorii din cadrul Universitatii din Turku au realizat un alt studiu pentru a afla daca si in cazul oamenilor obisnuiti este valabila aceeasi regula. Potrivit rezultatelor, cei care au fost in armata au deseori cosmaruri. Dar, se pare ca toti cei care au participat la studiu se confrunta cu aceeasi problema.

 

De asemenea, in urma studiilor, specialistii au ajuns la concluzia ca femeile au mai des cosmaruri decat barbatii. Pe de alta parte, barbatii au mai des tendinte suicidale decat femeile. Daca ai cosmaruri in mod repetat, atunci creierul tau poate fi afectat. Din acest motiv, risti sa suferi de anumite boli psihice.Asadar, daca ai cosmaruri in mod repetat, este bine sa mergi la medic. Ar putea fi vorba despre probleme de sanatate. Conform specialistilor, exista o legatura intre bolile psihice si cosmaruri. De aceea este bine sa mergi la medic in cazul in care te confrunti deseori cu aceasta problema.

 

Sursa foto: Google.com

Teotrandafir.com