Acneea este o afectiune a pielii foarte comuna in randul adolescentilor, si nu numai. Multe femei mature, trecute de 30 de ani, se lupta in continuare cu acesta problema.

 

Asadar, cum putem scapa de acnee? Pentru inceput, este foarte clar ca ai nevoie de o ingrijire atenta si mai ales de produse speciale care te ajuta sa elimini aceasta problema. Orice tratament anti-acnee ai incepe trebuie sa ai rabdare, deoarece rezultatele nu vor aparea peste noapte.

 

Iti oferim cinci tratamente anti-acnee pentru forme usoare si moderate.

 

Inainte de a procura aceste creme sau lotiuni, ar fi bine sa stii ca nu exista un tratament garantat care sa functioneze la toate persoanele ce sufera de acesta boala.

 
Zineryt

Este recomandat in toate tipurile de acnee, iar efectele sun vizibile in 10-12 saptamani. Zineryt poate sa duca la iritatii pe locul unde a fost aplicat.

Pret: Zineryt -183,85 lei

 

 

Skinoren

Skinoren este indicat in formele usoare si moderate de acnee si contine acid azelaic, care are efect antimicrobian si comedolitic. Se aplica de doua ori pe zi in strat subtire, iar efecte se observa in patru saptamani.

Pret: Skinoren - 144,25 lei

 

 

Retina A sau Smooderm

Ambele creme-medicament au la baza aceeasi substanta activa, acidul retinoic. Efectele sale se vad dupa cateva luni de tratament, timp in care de obicei se observa o exacerbare a acneei - produsul elibereaza micile cosuri ascunse in piele, deci curata in profunzime.

 

 

 Lotiune Anti - acne

Are o actiune antibacteriana, antiinflamatorie si de uscare eficienta, datorita componentilor activi inclusi in continut. Curata  in profunzime pielea inflamata si reguleaza lucrul glandelor sebacee. Previne aparitia cicatricelor.
Se utilizeaza pentru tratarea acneei, punctelor negre, cosurilor, pentru prevenirea capusei de demodex.

Pret: Anti-acne - 54,75 lei

 

Azaderm

 

 

Pret: 95,30 lei

 

Brevoxyl

Produsul ce contine peroxid de benzoil, se recomanda in formele usoare si medii de acnee. Reduce nivelul bacteriilor care provoaca micile infectii si previne aparitia de noi puncte negre si cosuri. Se foloseste o data sau de doua ori pe zi, pe toate zonele afectate de acnee. Efectele se vad in cateva saptamani de tratament. Poate sa produca iritatii locale sau roseata pe tenul sensibil, caz in care crema se foloseste mai rar.

 

 

Atentie!

Ar fi bine sa stii ca problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta si consult specializat. Sugestiile date au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

 


 

 

perfecte.md