1. Femeia care s-a decis asupra unei proceduri de augmentare trebuie sa faca un studiu despre producatorii de proteze, experienta si vechimea pe piata fiind detalii extrem de importante care pot influenta decizia finala.    

 

2. Este foarte important sa cunoasca textura protezei, continutul si forma acesteia, care ulterior va genera forma sanilor. Dimensiunea implantului trebuie sa fie corespunzatoare tesutului disponibil pentru a evita problemele care pot aparea ulterior.

 

3. Calitatea joaca un rol principal in alegerea protezelor. Orice femeie trebuie sa stie daca acestea detin certificate de calitate si de conformitate care sa garanteze reusita interventiei si rezultatul asteptat.

 

4. Impreuna cu medicul curant sau in urma indicatiilor acestuia, trebuie sa verifice studiile legate de ruptura, contractura capsulara, complicatii care pot aparea, in general, in cazul unor implanturi ieftine, care nu detin certificate de calitate si nu au garantie de la producator.

 

5. In timpul consultatiei, medicul ii va prezenta avantajele si dezavantajele unei astfel de operatii. Aici intervine din nou calitatea protezelor, produsele de calitate oferind garantia unor riscuri minime la care este expusa pacienta dupa interventie si a unor rezultate spectaculoase.

 

6. Garantia post operatorie. Protezele pe care noi le comercializam sunt garantate pe viata de catre producator, astfel ca trebuie sa opteze nu pentru produse ieftine, ci pentru produse de calitate cu un program de garantie riguros.

Perfecte.ro