Xenia Deli  a fost invitata la petrecerea organizata cu ocazia zilei de nastere a unei prietene apropiate, stabilita la fel ca si ea in Los Angeles, iar cand vine vorba despre distractie, moldoveanca stie sa o faca cu stil. Cu machiajul si coafura impecabil realizate, modelul a purtat o tinuta alba cu o singura maneca, decorata cu un volan imens in zona gatului, aceasta evitand in continuare sa distribuie imagini care sa-i arate burtica de gravida.

 

 

 

 

Asa cum s-au obisnuit tinerele in ziua de azi, nu exista iesire in oras fara muzica buna si muuuulte selfie-uri. Xenia Deli a postat cateva imagini in care se vede clar ca au parte de o distractie pe cinste, care a inceput chiar in timp ce modelul basarabean conducea masina pe strazile din LA.

 

 

 

 

Recent, aceasta a distribuit imagini de la o alta petrecere, de aceasta data fiind insotita de catre sotul sau, Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, cei doi aparand in fotografii in ipostaze extrem de tandre. 

 

 

 

 

Modelul continua sa-si ascunda burtica de gravida, postand imagini de la talie in sus, dar care impresioneaza la fel de mult si care alimenteaza zvonurile. La petrecere, aceasta a purtat o tinuta extrem de decoltata, din paiete, care i-a lasat la vedere formele generoase, bustul fiind mult mai proeminent si chiar ovalul fetei fiind vizibil schimbat. 

 

  

 

 

Voi cum va petreceti serile? 

 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte