Potrivit ultimelor informatii aparute in presa din Rusia, iubitul Xeniei Deli ar fi rapperul rus Egor Kreed. Ambii au publicat poze pe retelele de socializare care i-ar fi dat de gol. Zilele trecute, Xenia si-a incantat fanii cu cateva fotografii din calatoria sa de la Moscova. Intr-una din imagini aceasta apare cu un buchet imens de flori si a scris urmatorul comentariu. :"Iata asa dimineata tandra si frumoasa am eu", adaugand urmatoarele cuvinte cheie

 #flowers #love #morning #colors #smile #happy #moscow #buket

 

 

In alta poza, moldoveanca apare pe fundalul de seara al Moscovei, alaturi de poza a adaugat urmatorul comentariu "Imi voi aminti mereu", indicand urmatoarele hash taguri #love #mysoul #night #darkness#allaboutyou #thoughts.

 

 

 

 

Potrivit mesajelor postate de moldoveanca, se pare ca aceasta este indragostita si plina de romantism. Imediat cum a publicat aceste poze, Xenia Deli a fost rugata de fani sa recunoasca ca florile sunt de la Egor Kreed. Amintim ca moldoveanca a fost invitata  in studioul Love Radio, unde a marturisit ca are un iubit si ca acesta este din Moscova. Acest lucru le-a starnit imediat prezentatorilor suspiciuni cine ar fi iubitul Xeniei si, desi nu au spus acest lucru, ei s-au referit la interpretul rus Egor Kreed, despre care s-ar zvoni ca este intr-o relatie cu Xenia.

 

 

 

 

Totodata, rapperul rus Egor Kreed, in varsta de 21 de ani, distribuie tot mai des pe Internet poze cu noua sa iubita, despre care nu vrea sa spuna nimic si nu ii arata chipul in fotografii. Cu toate astea, vedem clar ca fata din poza de mai jos poarta exact aceasi tinuta in care apare Xenia, intr-o poza plasata pe contul sau de Facebook, asa ca, sunt sanse mari ca anume Egor Krid sa fie iubitul moldovencei.

 

 

 

 

 

Sursa foto: instagram.com\\ egor kreed, xenia deli

 


Perfecte