Artistul se afla intr-un local din capitala, in compania unor prieteni, printre care si Karina Deli, verisoara Xeniei Deli. Atunci cand au vrut sa paraseasca localul, Ionel si-a dat seama ca nu-si gaseste scurta, in buzunarul careia erau cheile de la apartamentul sau. Artistul si prietenii sai au presupus ca fetele care stateau la masa de alaturi s-au incurcat si posibil au luat-o din intamplare. Astfel, Karina Deli, in incercarea de a-si ajuta prietenul, a gasit-o pe una din fete pe retele de socializare si i-a scris. Fata insa a negat ca ar fi luat vreo scurta in plus.

 

Dupa ce mai multi prieteni s-au solidarizat pentru a-l ajuta pe Ionel sa-si gaseasca geaca, azi a venit si randul Xeniei Deli, care se pare ca are o relatie de prietenie foarte stransa cu Ionel. Vazand ca domnisoara care este acuzata ca i-ar fi sustras in mod dubios geaca interpretului a plecat la Bucuresti, Xenia i-a transmis un mesaj plin de amenintari in care a specificat ca chiar ea se va ocupa ca aceasta sa nu ramana nepedepsita.

 

 

 

 

Vezi mai jos intregistrarea care arata clar cum cele doua fete ies din local razand, iar una dintre ele tine doua scurte, una peste alta, pe brat:

 

Perfecte