De aceasta data, Xenia se pare ca a iesit la plimbare impreuna cu animalul sau de companie, pe care il iubeste enorm. "Copiii mei imi sunt mereu alaturi.", a adaugat modelul referindu-se atat la patruped, cat si la bebelusul din burtica. 

 

 

Moldoveanca a pozat langa una dintre masinile sale de lux, un Bentley gri, afisand o silueta superba de viitoare mamica, fiind imbracata intr-o rochie, care i se muleaza perfect pe corp, accentuandu-i frumos burtica. 

 

 

 

 

Xenia Deli si-a dorit dintotdeauna sa aiba multi copii, fiind deseori surprinsa in compania unor micuti, ba tinandu-i in brate, ba jucandu-se cu ei, afisand astfel multa afectiune fata de acestia.

 

  

 

Modelul basarabean a dezvaluit intr-un live facut acum un an, numele preferate de ea si sotul ei: "Acum, eu si sotul planificam sa avem copii. Imi doresc cat mai multi. Cel mai mult imi doresc o fetita, pe care as numi-o Anastasia, asa cum vrea sotul. El m-a convins ca e mai simplu cu fetele. Daca voi avea un fiu, il voi numi Amir, e un prenume arab. Fiica mea nu va purta hijab.". 

 

 

 

Vezi mai multe imagini cu fotomodelul in galeria de mai jos:

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com, google.com

Perfecte