Miercuri, 26 iulie, la St. Tropez, nenumarate vedete, dar si oameni cu dare de mana, se vor intalni pentru a lua parte la gala umanitara organizata de actorul Leonardo DiCaprio. Una dintre licitatii o reprezinta sansa de a lua o cina privata chiar cu DiCaprio si cu partenera lui din celebrul film ”Titanic”, adica actrita si buna lui prietena Kate Winslet.

 

 

 

Asadar, cei doritori vor putea licita pentru aceasta cina, si totodata dona, caci sumele stranse vor merge in contul unor cauze umanitare, pentru care Leo DiCaprio si Kate Winslet militeaza de foarte mult timp, cum ar fi copii cu autism sau persoane cu probleme financiare care se lupta cu cancerul.

 

Printre starurile prezente la aceasta gala se vor numara Madonna, Cate Blanchett, Emma Stone, Marion Cotillard, Tom Hanks, Jared Leto, Penelope Cruz, Kate Hudson, Tobey Maguire, Uma Thurman, si altii.in timpul galei de anul trecut s-au strans 45 de milioane de dolari, care au mers la peste 30 de organizatii din intreaga lume.

 

Printre starurile de anul trecut s-au regasit Mariah Carey si Bradley Cooper. In 2015, a fost organizata pentru prima data aceasta gala, iar fondurile stranse s-au ridicat la 15 milioane de dolari. Ne asteptam, asadar, ca editia de anul acesta sa fie cat mai generoasa in donatii.

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro