Cantareata Nicoleta Nuca se afla de pe 2 ianuarie pe patul de spital. Artista a fost investigata medical si supusa unor analize complexe.


 

 

 

Nicoleta Nuca tace si face! La inceput de an, chiar in a doua zi a lui 2017, cantareata si-a facut bagajul si a plecat la o clinica din Turcia pentru a fi supusa unei interventii chirurgicale. In cel mai mare secret si fara sa-si anunte fanii de intentile sale, artista a plecat in Turcia pentru a-si rezolva problemele pe care le avea, cele de sanatate si de ordin estetic, potrivit wowbiz.ro.


 

 

 

Curios este faptul ca deplasarea sa in Turcia a avut loc la o zi dupa producerea atentatului sangeros comis in noaptea de Anul Nou intr-un club din Istanbul, act terorist soldat cu 39 de morti si 70 de raniti.


 

 

 

 

 

Dar cum treburile pe care ea le are de rezolvat in Turcia sunt bine stabilite si nu au legatura cu zonele intens populate , cantareata a respectat ziua in care fusese programata la medic. Ea a optat pentru serviciile unui spital renumit din Turcia, cel agreat si frecventat de Anamaria Prodan si Nicoleta Luciu, dar si de Mihai Morar sau Andreea Tonciu, spital specializat in interventii de chirurgie estetica si reparatorie.


 

 

Din cate se pare, Nicoleta Nuca va suferi o interventie la nivelul chipului, artista fiind nemultumita de aspectul actual al nasului sau.


 

 

Pana acum, cantareata obisnuia sa-si subtieze si corecteze forma nasului cu ajutorul machiajului profesional, care in ultimul timp devenise o corvoada.


 

 

 

 

 

 

 

 

Vestea buna este ca, dupa interventia pe care o va realiza la spitalul din Turcia, Nicoleta Nuca va avea in sfarsit nasul pe care si l-a dorit, potrivit perfect cu restul trasaturilor fetei sale.


 

 

 

 

 

 

Perfecte