Viorela si Vlad pareau sa formeze cuplul perfect - tineri, frumosi, romantici si pregatindu-se de nunta. Desi cei doi s-au casatorit acum un an si au si sarbatorit nunta de hartie, in aceasta vara cei doi urmau sa faca o petrecere pe cinste.

 

 

 

 

Acum cateva luni, Viorela a si publicat imagini spectaculoase de la o sedinta foto pe care au facut-o cei doi, tocmai in Italia.

 

 

 

 

 

 

Desi urma sa se casatoreasca in aceasta vara, iar pregatirile erau in toi, asa si nu am mai vazut-o mireasa. Daca este vorba despre o amanare a nuntii sau de o despartire, Viorela Dimici a povestit in cadrul emisiunii O Seara Perfecta: "Cu 3 saptamani inainte de nunta am anulat-o. Am fost fericiti timp de 3 ani, dar asa a fost sa fie. A fost greseala mea ca am vorbit atat de mult despre acest eveniment."


 

 

 

Din pacate, cei doi vor fi nevoiti sa treaca printr-un divort, luaind in consideratie ca cei doi sunt soti, conform actelor: "Urmeaza si un divort, dar la moment nu este in tara, astept sa se intoarca. Am ramas in relatii ok, am lasat si loc de "Buna ziua!"

 
 

 


 

 

 

Sursa foto: Facebook.com/ViorelaDimici

Perfecte