Gran Palais, Paris. Locul in care au coborat ingerii. Care ingeri? Ingerii de la Victoria’s Secret. Noaptea din 30 noiembrie a fost a lor, a celor mai bine cotate fotomodele din lume. Scena a fost a lor, iar camerele de luat vederi au avut emotii cand s-au focusat pe ele. Ca in fiecare an, a fost spectacol. Nu se putea altfel, caci vorbim de cel mai urmarit eveniment fashion din lume.

 

 Modelul care a deschis gala a fost Elsa Hosk. Dupa ea au urmat veteranele Alessandra Ambrosio si Adrian Lima. Nu a lipsit, evident, nici fosta iubita a lui Ronaldo, Irina Shayk. Ucrainanca a rapit priviri si i-a lasat pe toti cu gura cascata. Femeia asta e din ce in ce mai frumoasa si numai Dumnezeu stie ce face sa arate atat de bine!

  

 

In public erau 2.000 de persoane, iar pe Internet alte zeci de mii au urmarit evenimentul anului in moda. Showul a fost transmis de televiziunile americane. Anul trecut, de pilda, 6,6 milioane de americani si-au setat ora la care va incepe spectacolul frumusetii de pe CBS.

 


 

 

Anul acesta, la fel ca in 2015, pe scena si-au facut aparitia si InstaModelele (Insta vine de la Instagram) Kendall Jenner si Gigi Hadid. La acest duet s-a adaugat si sora lui Gigi, Bella Hadid. Tinerele modele au milioane de urmaritori pe retelele de socializare si fac ce fac de reusesc mereu sa fie in centrul atentiei.

 


 

 

 

 

Marea absenta a pasarelei din acest an a fost Cara Delevingne, cel mai bun top-model pe care l-a dat Marea Britanie in ultimii 10 ani. Vedeta a decis sa se retraga din lumea modei dupa ce a tinut un discurs emotionant despre sacrificiile facute.

 


 

Teotrandafir.com