In varsta de 42 de ani si mama a patru copii, Victoria Beckham a facut o marturisire sincera in editia britanica a revistei Vogue, unde a scris o scrisoare pentru sinele sau mai tanar. "Ar trebui probabil sa spun ca nu este bine sa te pui cu sanii!", spune fosta membra a trupei Spice Girls. 

 

 

"In toti acesti ani am incercat sa neg, dar a fost o greseala. Un semn de nesiguranta. Doar bucura-te de ceea ce ai!", a declarat vedeta, care a recunoscut  ca a avut implanturi mamare, dar le-a scos. Si nu din cauza durerii.  

“Nu ma mai simt o pustoaica rasfatata. Acum sunt mama si sotie, asa ca am hotarat sa fiu mai naturala. Drept pentru care, am renuntat la implanturile cu silicone,” declara Victoria in 2011 pentru revista Vogue.

 

 

In scrisoarea pe care si-a scris-o singura, fosta memebra a formatiei Spice Girls a mai vorbit si despre cat de nesigura se simtea atunci. 


 

 

"Stiu cum te chinui acum. Nu esti nici cea mai draguta, nici cea mai slaba si nici cea mai talentata dansatoare din Colegiul de Arta Teatrala Laine.

 

Victoria Beckham, care are acum un brand de haine foarte apreciat a comentat in scrisoarea amintita si despre alegerile sale vestimentare din tinerete. "O sa te distrezi cu hainele: salopete mulate din PVC, coliere absurde, par blond tepos. Dar n-o sa-ti spun niciodata ca aratai ridicol. Ma uit la tine si zambesc. Imi place faptul ca te simti libera sa te exprimi.", a mai marturisit vedeta in editia britanica a revistei Vogue.


protv.ro