Premiata la Golden Globes 2017, Meryl Streep a tinut un discurs virulent in care si-a exprimat nemultumirea fata de noul presedinte al SUA, insa fara sa-i pronunte numele. „Cand cei puternici isi folosesc pozitia pentru a-i hartui pe ceilalti, cu totii pierdem”, a spus actrita.

Donald Trump a reactionat imediat pe pagina sa de socializare, etichetand-o pe Meryl Streep drept „fana a lui Hillary” si numind-o „una dintre cele mai supraapreciate actrite de la Hollywood”. In 2005, acelasi Donald Trump spunea despre Meryl Streep ca este „o actrita excelenta”.

Actorii de prima mana de la Hollywood au sarit imediat in apararea lui Meryl Streep.

 

George Clooney

„Nu trebuia sa conduceti tara?”, l-a intrebat Clooney pe Trump intr-un interviu pentru The Guardian. „Nu l-am votat, nu il agreez, nu il sustin, nu consider ca este alegerea potrivita. In acest moment, trebuie sa speram ca nu va distruge totul. Realitatea este ca trebuie sa ai speranta ca va crea locuri de munca decente pentru ca daca Statele Unite se prabusesc, se intampla lucruri teribile, asa ca trebuie sa speram ca el poate”, a adaugat actorul.

 

 

Ben Affleck

„Daca exista un lucru in lumea asta despre care stim ca nu este adevarat, acela este ca Meryl Streep este supraapreciata”, a declarat Affleck la Jimmy Kimmel Live!.

Barbara Streisand

Intr-un interviu telefonic la Hardball cu Chris Matthews, actrita a declarat: „Cred ca ceea ce a spus a spus intr-un mod frumos si sunt total de acord cu Meryl — a fost un moment sfasietor si atat de sub demnitatea unui presedinte, asta ca sa nu vorbim de orice persoana cu respect. Si ceea ce avem cel mai mult nevoie in aceasta lume este bunatate si bun-simt, iar felul in care reactioneaza si in care simte nevoia sa replice si sa insulte pe toata lumea care nu e de acord cu el este destul de rusinos”.

Streisand a adaugat apoi: „De ce Trump nu se afla in intalniri decat sa scrie astfel de aberatii pe internet? Nu stiu cum vom rezista patru ani in felul acesta”.

 

 

 

Stephen King: Incalificabil ce i-a raspuns lui Meryl Streep!

„Raspunsul lui Trump pentru Meryl Streep – copilaresc, grosolan, bosumflat – este exact de ce majoritatea americanilor se tem de presedintia lui. Incalificabil.”

 

 

agentiadepresamondena.com