Iata cine sunt sectantii de la Hollywood!

 

Serena Williams – Martorii lui Iehova

Oricat de faimoasa a devenit jucatoarea de tenis, ea a refuzat sa-si expuna intreaga viata privata in public, fiind in mod special secretoasa cu convingerile ei religioase. Iar asta pentru ca Serena este inscrisa intr-o secta care pune mare pretpe discretie si modestie. Oare ce cred membrii ei despre pictorialul nud al sportivei, din Vanitz Fair?! Dar asta e alta discutie… Martorii lui Iehova se numeste secta din care face parte Serena si este o organizatie crestina, care propovaduieste cuvantul lui Dumnezeu. Nimic rau in asta, nu? Ceea ce se stie mai putin este ca membrii acestui cult descurajeaza gandirea independenta si considera ca cei care parasesc secta sunt “decedati din punct de vedere mental”. 

 


 

Jaden Smith – Societatea Orgonitului 

Fiul lui Will Smith si al actritei Jada Pinkett Smith a incercat sa-si gaseasca drumul in viata de unul singur si e de parere ca si-a gasit menirea odata cu infiinţarea unui club din care se pare ca mai face parte si Kylie Jenner, amica lui. Aceasta secta fondata de adolescent are ca scop principal distribuirea unor piramide, puc-uri de hockey si forme rectangulare care sa curete energiile negative. Simplu, nu? Societatea lui secreta este, de fapt, un amalgam de elemente si credinte adunate din intreaga lume. El a denumit cultul sau dupa cuvantul “orgasm”, a adaugat in “manual” cateva invataminte indiene, care incurajeaza sexul in grup, si propovaduieste curatarea trupeasca mai presus de orice. Hm, tipic unui adolescent, nu? 

 


 


Val Kilmer – stiinta Crestina 

 

A fost nascut in aceasta secta, pe care n-a parasit-o nici pana in zilele noastre. Pentru cei care n-au nicio idée in ce consta credinta membrilor acestui cult, va spunem noi – ei sunt de parere ca boala este o iluzie si ca nu necesita tratament medical, indiferent de gravitatea ei, ci numai vindecare prin rugaciune. Chiar si actorul, vizibil afectat de o afectiune serioasa, sustine ca Dumnezeu a fost singurul capabil sa-l vindece de cancer. Speram din tot sufletul sa fie cum spune el! 

 

Okmagazine.ro