Invitat pe canapeaua Anisoarei Loghin, Vasile Macovei a dezvaluit in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, mai multe detalii despre problemele cu care s-a confruntat in timpul casniciei cu Cristina Bolboceanu

 

 

 

Vasile a spus ca relatia dintre ei s-a racit de mai bine de un an, dezvaluind care a fost unul dintre principalele motive care au dus la despartirea sotilor, invocand ca sotia sa, Cristina, ar fi avut o idila cu un cunoscut om de afaceri de la noi, casatorit si el: "De foarte mult timp suntem separati. Am luptat cred ca timp de un an. Ea a gasit sustinerea in alta persoana. Eu nu voiam sa distrugem familia. Tot timpul eram respins. Eu voiam sa ne impacam, uneori plecam si ii lasam ocazia sa se gandeasca, iar ea a interpretat asta ca eu ii paraseam, ca eram vinovat. Insa absenta mea era pentru ea, ca sa se gandeasca.".

 

 

 

 

Interpretul a dat de inteles ca problemele lor au aparut dupa ce Cristina a inceput sa comunice si sa flirteze cu un alt barbat, in timp ce el isi dorea sa pastreze familia: "Eu nu o controlez, are viata ei, si eu am viata mea personala. Am fost intotdeauna fidel.".

 


"M-am intalnit cu el, am discutat si cu Cristina, si cu el. Daca e nevoie, o sa fac publica toata conversatia.", a adaugat Vasile, divulgand in direct numele presupusului amant al sotiei sale. 

 

 

 

 

Afla mai multe detalii in reportajul de mai jos:

 

 

 

Vasile Macovei si Cristina Bolboceanu s-au casatorit dupa doi ani de relatie pe 23 aprilie 2015, ulterior devenind parintii a doi baietei, Damian si Dominic. 

  

 

Sursa foto: google.com

Sursa video: O Seara Perfecta

Perfecte