Recent, interpretul Vasile Macovei a avut parte de o escapada pe cinste. Acesta a fost provocat de catre reporterul emisiunii O Seara Perfecta, PRO TV, Iulia Sarivan, sa filmeze un reportaj la piscina. Brunetul si-a etalat corpul senzational, plin de muschi si foarte conturat, de asemenea, si-a petrecut timpul zambind mult, cochetand si balacindu-se in apa. Jurnalista i-a numarat patratelele de pe abdomen si a ramas incantata de formele structurate ale acestuia. Reportajul il vei putea vedea astazi, la emisiunea O Seara Perfecta, incepand cu ora 16:00.  

 

 

Vasile a publicat pe contul sau de youtube un filmulet din timpul filmarilor reportajului. Acesta a accentuat cele mai tari momente si a incercat sa transmita tot spectrul de emotii pe care l-a simtit. Urmareste si tu momentul haios:

 

 

De ceva timp, in presa autohtona se tot speculeaza ca Vasile Macovei a divortat de sotia sa. Toate speculatiile au inceput dupa ce Vasile a scris pe o retea de socializare un text trist, interpretativ: „Despartirile nu duc intotdeauna la impacari…Uneori, o relatie se termina ca sa te ajute sa te trezesti, iti poate deschide ochii pe care iubirea ti-i orbeste”.  Ba mai mult, postarile triste nu inceteaza, acesta scriind recent multumiri prietenilor care-l sustin, semn ca trece printr-o perioada grea:


 

Postarile interpretului duc cu gandul la un divort intre el si Cristina Bolboceanu, fiica fostului deputat Iurie Bolboceanu. Acestia s-au casatorit in aprilie 2015. Cei doi sunt parintii a doi baieti: Damian si Dominic. Contactat de perfecte.md, Vasile Macovei nu a vrut sa vorbeasca despre acest subiect. Mai multe afla aici. 

 

 

Zvonurile ca Vasile Macovei si sotia sa trec printr-o despartire dureroasa, se adevaresc din ce in ce mai mult. Acesta a fost surprins acum o zi, alaturi de Miss Moldova 2015, Anastasia Iacub. Cei doi s-au fotografiat in timpul unui zbor spre Spania, unde artistul pregateste un nou proiect. Acum trei ani, acesta afirma in cadrul emisiunii O Seara Perfecta ca, pe atunci proaspata sa sotie, va fi singura care va aparea in videoclipurile sale. Mai multe detalii afli aici.

 

 

 

Sursa foto: instagram.com/vasilemacoveiofficial

Perfecte